Platform voor de interieurbouwbranche
RESOPAL® eerste fabrikant decoratief plaatmateriaal met certificaat allergievriendelijke producten

RESOPAL® eerste fabrikant decoratief plaatmateriaal met certificaat allergievriendelijke producten

De producten van RESOPAL® zijn getest én allergievriendelijk bevonden door ECARF – het European Centre for Allergy Research Foundation. Het decoratief plaatmateriaal draagt niet alleen bij aan een goede binnenluchtkwaliteit, ook elk fysiek contact met de panelen is veilig voor mensen met een allergie.

Luchtkwaliteit en allergieën

Allergieën beïnvloeden het dagelijks leven van miljoenen mensen die eraan lijden. Ze veroorzaken dagen afwezigheid op scholen en in de werkomgeving in heel Europa.

Bij interieurinrichting spelen de luchtkwaliteit en materiaalkeuze een belangrijke rol: ze kunnen allergische reacties verminderen en daarmee de levenskwaliteit verhogen.

RESOPAL®-producten zijn van de hoogste kwaliteit, antibacterieel, robuust, functioneel, gemakkelijk schoon te maken en duurzaam. Nu dus ook getest en allergievriendelijk bevonden.

Wat is ECARF?

ECARF, één van de oprichters van de Allergy Friendly Buildings Alliance GmbH (AFBA), zet zich in voor mensen met een allergie. De missie van de stichting is “medische zorg te verbeteren, allergieonderzoek te bevorderen en over allergieën te informeren.” ECARF werkt samen met academische ziekenhuizen wereldwijd.

Welke producten zijn getest en gecertificeerd?

RESOPAL® HPL
RESOPAL® Compact (massief en zelfdragend)
RESOPAL® Traceless Premium (antifingerprint voor verticale en horizontale toepassingen)
RESOPAL® SpaStyling (decoratief plaatmateriaal voor vochtige ruimtes)

Vraag gratis samples aan op onze website: resopal.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.