Platform voor de interieurbouwbranche
Plaatmateriaal met super eigenschappen: de moeite van het proberen waard!

Plaatmateriaal met super eigenschappen: de moeite van het proberen waard!

Eind vorig jaar mochten we dit bijzondere plaatmateriaal al eens eerder belichten. FINSA’s superPan werd besproken en de specificaties logen er niet om. Minder chipping, een oppervlakte afwerking die een langere levensduur garandeert en meteen afgelakt kan worden. Maar ook een veel hoger draagvermogen dan gemiddeld, met een hoge buigsterkte. Verder een zeer hoge impactweerstand van de toplaag en ‘last but not least’ is deze veel beter bestand tegen impact op de hoeken. 

Ook zouden er zaag- en boormachines aanwezig zijn geweest, om te laten zien hoe perfect de zaagsnedes en boorgaten in superPan zijn.

FINSA had grootse plannen om het publiek op een hele mooie manier kennis met dit bijzondere plaatmateriaal te laten maken. “We zouden op HoutPro+ staan met diverse workstations waar bezoekers zelf aan de slag konden met superPan samples. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de bezoeker had overtuigd van superPan. We weten allemaal dat de beurs is uitgesteld, een gemiste kans voor de schrijnwerker”, aldus Chelsey Kuijt, marketing verantwoordelijke bij FINSA.

Waar een wil is, is een weg

Chelsey vervolgt haar verhaal: “Het idee was om met sample stroken te werken op de beurs. Bezoekers hadden dan door middel van het plaatsen van gewichten het verschil in doorbuiging kunnen zien tussen superPan en spaanplaat. Ook zouden er zaag- en boormachines aanwezig zijn geweest, om te laten zien hoe perfect de zaagsnedes en boorgaten in superPan zijn. Uiteraard weer in vergelijking met spaanplaat.”

Niet getreurd echter. FINSA nodigt iedereen die in superPan geïnteresseerd is via deze weg uit om toch zelf de proef op de som te nemen. Daarvoor kunnen gewoon de benodigde samples besteld worden bij FINSA. 

FINSA nodigt iedereen die in superPan geïnteresseerd is via deze weg uit om toch zelf de proef op de som te nemen. Via de QR-code komt u op de Baars & Bloemhoff site.

“Het is zeer de moeite waard om superPan te proberen en wellicht is het testen op het eigen machinepark nog wel overtuigender dan op een beursstand”, aldus Chelsey. “Ook Baars & Bloemhoff is overtuigd van de kwaliteiten van superPan en levert FINSA’s Gama Duo decor collectie standaard op een superPan dragerplaat. Ze hebben er zelfs een eigen site voor ontwikkeld (scan de QR-code). Het is goed om deze eens te bezoeken en en te lezen wat hun bevindingen zijn.” Wie meer informatie wenst over superPAN kan contact opnemen met FINSA of kan de website bezoeken: http://superpan.finsa.com/nl   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.