Platform voor de interieurbouwbranche
Plaatmateriaal en kantenband vormen een onafscheidelijk duo
Robaco kan voor elk specifiek plaatmateriaal een passende ABS kantenband voorstellen.

Plaatmateriaal en kantenband vormen een onafscheidelijk duo

Naast het aanbod is de service prioriteit

Bij de afwerking van plaatmateriaal speelt de kantenband een belangrijke rol. Beide elementen vormen immers een onafscheidelijk duo. Bij Robaco, al decennia lang een gevestigde waarde als toeleveringsbedrijf voor de hout- en meubelindustrie, gaan ze er prat op dat ze voor elke plaat een passende kantenband kunnen leveren: dé perfecte match. Bij de Belgische specialist, die fors in technologie en service blijft investeren, vind je voortaan ook een passende ABS kantenband voor de zes decoren van de Master Oak collectie van Unilin.

Enkele maanden geleden stelde Unilin de Master Oak collectie voor. De nieuwste generatie decoratieve panelen combineert de look & feel van natuurlijke eik met de hoogwaardige kwaliteit van melamine en HPL: krasbestendig, kleurvast en gemakkelijk te onderhouden. Deze collectie bestaat uit zes decoren met een warme, natuurlijke uitstraling en de touch van echt eikenhout of fineer. 

Robaco biedt voortaan een ABS kantenband die perfect bij elk specifiek decor binnen de Master Oak collectie aansluit.

“We bieden een ABS kantenband die perfect bij elk specifiek decor aansluit. Die heeft dezelfde look & feel als het plaatmateriaal en een matte finish, die zorgt voor een luxueus, elegant en verfijnd effect”, zegt men bij Robaco. “De kantenbanden zijn beschikbaar op rollen van 75 meter in twee verschillende afmetingen: 23 x 0,8 mm en 45 x 0,8 mm. We zijn alvast enorm trots op deze collectie.”

Ruim aanbod, kwaliteitsvolle service

Robaco heeft een sterke reputatie opgebouwd als toeleverancier van producten en diensten om plaatmateriaal of massief hout te bewerken met houtbewerkingsmachines: lijmen, kantenbanden, snijgereedschappen, lijmapparatuur, kunststofplinten, schuurmiddelen, reinigers, scheidings- en glijmiddelen, drevels en verbindingsplaatjes. De firma beschikt bovendien over een eigen slijpservice voor snijgereedschappen. 

De nieuwste generatie decoratieve panelen van Unilin combineert de look & feel van natuurlijke eik met de hoogwaardige kwaliteit van melamine en HPL.

“Met dit uitgebreide aanbod zijn we vrij uniek. Als een klant ons voor een specifiek product benadert, kunnen we hem meteen ook andere mogelijkheden voorstellen. Zo kan onze samenwerking alleen maar sterker worden. We houden immers steeds één doel voor ogen: het productieproces bij onze klanten optimaliseren”, klinkt het bij Robaco. 

“Naast de kwaliteit van onze producten dragen we service hoog in het vaandel. Zo is het essentieel om flexibel te kunnen schakelen als een klant met een bepaald probleem kampt. Via onze binnendienst bieden we directe ondersteuning. Is een interventie op locatie nodig, dan is binnen 24 uur één van onze specialisten ter plaatse. Stilstand op de werkvloer moet altijd vermeden worden.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.