Platform voor de interieurbouwbranche
Ostermann levert de passende kanten direct uit voorraad.
Wanneer plaatfabrikanten nieuwe collecties uitbrengen, kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer rekenen op het spreekwoordelijke Ostermann-Tempo. Zodra de eerste panelen op de markt verschijnen, levert Ostermann de passende kanten direct uit voorraad.

Ostermann levert de passende kanten direct uit voorraad.

Egger, Formica, Polyrey en Resopal … Verschillende plaatleveranciers in Europa hebben de nieuwe collecties gepresenteerd en tegelijkertijd met het verschijnen van het plaatmateriaal levert Ostermann, met de snelle en betrouwbare levering, de passende kant bij de plaat direct uit voorraad.

Hier ziet men een aantal geselecteerde platen en passende kanten uit de Egger Decoratieve Collectie 24+ (boven), de 2024 Collection van Resopal (onder) en de 2024 Collection van de Franse fabrikant Polyrey (rechts).

Wanneer plaatfabrikanten nieuwe collecties uitbrengen kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer rekenen op het spreekwoordelijke Ostermann-Tempo en is het zeker de moeite waard om de Online-Shop van Ostermann in de gaten te houden. Met passie en toewijding doet de kantenspecialist Ostermann er alles aan om de juiste, passende kant bij de plaat te bieden zodra de eerste panelen op de markt verschijnen. De nieuwe, passende kanten zijn in de standaardafmetingen 23, 33, 43 en 100 mm x 1 en 2 mm direct uit voorraad leverbaar en verkrijgbaar in kleine hoeveelheden vanaf 1 meter. Meer informatie over de direct uit voorraad leverbare, passende kanten bij de nieuwe collecties van Egger, Formica, Polyrey en Resopal vindt men onder het zoekbegrip “#Highlights03” op www.ostermann.eu.

Dit zijn de trends

In de genoemde collecties vindt men veel subtiele unikleuren en mattere kleuren en decoren. Ook de houtdecoren hebben een matte(re) uitstraling met een levensechte, realistische structuur. Onder de steendecoren zijn en blijven decoren met marmeroptiek de trend. Ook bij de nieuwe collecties en plaatmaterialen vindt de keuken-, meubel- en interieurbouwer in het assortiment van Ostermann de passende kant.

Egger: Decoratieve Collectie 24+

De Egger Groep, met hoofdkantoor in St. Johann (Oostenrijk), is begin februari met de Decoratieve Collectie 24+  op de markt verschenen. De collectie bevat meer dan 300 kleuren en decoren, waaronder meer dan 100 nieuwe kanten. De Decoratieve Collectie 24+ bevat elegante, rustige houtdecoren, matte en fluweelzachte unikleuren, alsook klassieke materiaalreproducties met een levensechte optiek én structuur. In de collectie vindt men ook de talrijke PerfectSense met lakoppervlak in houtdecoren en unikleuren.

Polyrey: Collection 2024

De Collection 2024 de Franse plaatfabrikant Polyrey biedt ook een ruime keuze met meer dan 440 kleuren en decoren, waaronder meer dan 90 nieuwe varianten. Men kan kiezen uit meer dan 230 veelzijdige unikleuren en 200 aantrekkelijke decoren. Volgens Polyrey bevat de collectie een ‘explosieve’ mix van actuele trends. Dit zijn onder andere terrazzo- en mozaïekdecoren en materiaalreproducties met een levensechte structuur én optiek van OSB en kurk.

Resopal: Collection 2024

Sinds half januari is er ook een nieuwe collectie van Resopal verschenen. Ook hier is de collectie uitgebreid met verschillende neutrale kleuren en talrijke matte oppervlakken. Van de in totaal 335 platen, met 149 unikleuren en 186 expressieve decoren, zijn 71 varianten nieuw. Echte eye-catchers zijn het Meran Oak oppervlak, een moderne en toch rustieke versie van Eiken, en het nieuwe, lichte oppervlak Ventura Elm.

Coming soon: De Formica Collection

De wereldwijde Formica Groep met het hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk, waar ook Homapal toe behoort, brengt medio maart de nieuwe collectie op de markt. De experts van Ostermann verwachten meer dan 40 nieuwe kleuren en decoren en zal bij het verschijnen van de nieuwe collectie de passende kanten direct uit voorraad leveren.

Nieuwe kanten – uitgebreide service

Ostermann biedt als totaalleverancier voor de keuken-, meubel- en interieurbouw naast het grootste direct uit voorraad leverbare assortiment kantenband in Europa ook alles om de kanten professioneel te be- en verwerken: van een uitgebreid assortiment lijmen en reinigingsmiddelen tot praktische producten voor de kantbe- en verwerking en kantenopslag. Door alles bij één leverancier te bestellen zorgt dit voor een enorme kostenbesparing; één bestelling, één levering, één factuur en minder inzet van uren op inkoop, werkvoorbereiding, goederenontvangst en administratie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.