Platform voor de interieurbouwbranche
Ostermann informeert. Extreem matte kanten blijven de trend

Ostermann informeert. Extreem matte kanten blijven de trend

Om ervoor te zorgen dat ook de smalste zijden van de meubelstukken er perfect uitzien, biedt Ostermann een groeiend assortiment aan kanten in de oppervlakte „Excellent Mat“ aan. Naast de gebruikelijke, standaard kleuren zijn er ook steeds meer bonte uni-kleuren direct uit voorraad leverbaar.

Het assortiment kanten met de oppervlakte „Excellent Mat“ is met talrijke aantrekkelijke nieuwe unikleuren uitgebreid.

Inmiddels is de veelvoud aan Ostermann kanten met het extreem matte oppervlak uitgebreid tot ver boven 50 verschillende unikleuren. Tendens stijgend. Het spectrum varieert van diverse witte tinten, via beige- en grijsnuances tot diepzwart. Echte blikvangers zijn de talrijke nieuwe kanten in krachtige unikleuren. Vooral de diversiteit aan blauw- en grijstinten is bij Ostermann verder uitgebreid.

Nieuwe blauw- en grijstinten

Naast donkere blauwtinten, zoals de kanten Indigo Blue, Bleu de Prusse of Blu Fes biedt Ostermann met de variant Bleu Pétrole ook een passende oplossing voor een maritiemachtige petrol accentkleur. Ook nieuw is de lichtblauwe variant Horizon. Extreem matte groentinten vindt de keuken-, meubel- en interieurbouwer onder de productbeschrijving Lagune, Verde Brac en Verde Comodoro. Een overzicht van alle direct uit voorraad leverbare kanten met de oppervlakte  „Excellent Mat“ vindt men via het zoekbegrip „#Highlights04“ op de Ostermann website www.ostermann.eu.

De perfecte combinatie

De nieuwe bonte unikleuren zijn uitermate goed te combineren met neutrale kleuren, zoals matte wit-, beige- en grijstinten. Maar ook in combinatie met lichte, deels levendige houtdecoren creëert men aantrekkelijke meubels. Het matte oppervlak geeft een meubelstuk daarbij een bijzonder chique uitstraling en een unieke moderniteit.

Mat, matter, Excellent Mat Naast kanten met de oppervlakte Excellent Mat vindt de keuken-, meubel- en interieurbouwer bij Ostermann natuurlijk ook ABS kanten met talrijke andere glansgraden en structuren. De diversiteit aan glansgraden is enorm en gaat van Supermat en Glad tot het extreem glanzende oppervlak Excellent Gloss. Bovendien zijn er talrijke verschillende structuren, zoals de hout-, steen- of linea structuur verkrijgbaar. Alle ABS kanten zijn vanaf 1 meter leverbaar. Voorraadartikelen voor 16.00 uur besteld, worden dezelfde dag nog verstuurd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.