Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuwe trendy paneelprogramma’s inspireren
Passion for color Curcuma Gold.

Nieuwe trendy paneelprogramma’s inspireren

Introductie van de nieuwe trendcollecties voor de keuken

De vraag naar nieuwe stijlen en functies in keukens is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Interieurontwerpers besteden steeds meer middelen aan het creëren van keukenprojecten die meer dan ooit gepersonaliseerd zijn en in lijn zijn met de laatste trends, zonder natuurlijk de kwaliteit en functionaliteit te verwaarlozen. In deze context presenteert REHAU, als gevestigd merk in de meubelindustrie en synoniem voor doordachte, kwalitatieve en functionele oplossingen, haar nieuwe trendcollecties voor de RAUVISIO paneelprogramma’s: RAUVISIO crystal Deep, en de Passion for color 2023 collectie: het feest voor de zintuigen.

Passion for color Pink Salt.

RAUVISIO crystal Deep is een kleurencollectie die een extreem diepte-effect biedt dankzij de metallic uitstraling voor matte oppervlakken. Deze nieuwe collectie geeft matte oppervlakte-afwerkingen een nieuwe dimensie van diepte.

Dankzij het innovatieve Deep Collection gamma, geïnspireerd door de diepten van de oceaan, opent RAUVISIO Crystal laminaat nieuwe mogelijkheden voor interieurdesign. De brede waaier aan beschikbare kleuren biedt ontwerpers en binnenhuisarchitecten unieke mogelijkheden om meubels en interieurs te ontwerpen. Zo kan men effen oppervlakken opnieuw uitvinden door er een origineel, hoogwaardig element aan toe te voegen. Of je nu op zoek bent naar een opvallend contrast of naar discrete elegantie in combinatie met andere oppervlakken, RAUVISIO crystal Deep past perfect bij de alle elementen in de kamer.

REHAU wil haar klanten altijd aanvullende oplossingen bieden en presenteert daarom de RAUKANTEX pro kantenband. Hiermee biedt het bedrijf een naadloze afwerking op paneelniveau, en een opbergsysteem met de RAUVOLET crystal-line, die qua afwerking, materiaal en kleur volledig identiek is aan de collectie. Dankzij deze reeks oplossingen, die volledig op elkaar zijn afgestemd, kunnen klanten een hele ruimte in één stijl inrichten.

De Passion for color 2023 collectie is een feest voor de zintuigen. Het is een echte zintuiglijke reis die de kleuren van de wereld van specerijen samenbrengt. “Passie voor kleur is een collectie die verhalen vertelt”, zegt Juliane Hoffmann, Marketing Specialist, Interior Solutions Division bij REHAU. “Verhalen die de verbeelding prikkelen en emoties overbrengen. We willen onze klanten voor het derde achtereenvolgende jaar inspireren om buitengewone en unieke projecten te creëren. De reis Passion for colour van dit jaar neemt ons mee naar de wereld van specerijen. Onze kleuren prikkelen de zintuigen en je kunt ze niet alleen zien, maar met een beetje fantasie en je ogen dicht zelfs ruiken en proeven.”

Passion for color Ground Chili.

Iedereen die wel eens een specerijenmarkt in Jaipur of een soukh in Marrakech heeft bezocht, vergeet nooit meer de kleuren en geuren die daarvan uitgaan. REHAU brengt deze zintuiglijke explosies naar het interieur van elk huis met Passion for color 2023. Het huis wordt omgetoverd tot een ware belevenis voor alle zintuigen. 

De collectie bestaat uit zes verschillende kleurschakeringen. Het spectrum varieert van harmonieus Curcuma Gold tot elegant Pepper Grey en zomers Vanilla Cream. Elke kleur kan op zichzelf worden gebruikt of worden gecombineerd met andere kleuren uit de collectie en met verschillende materialen. De verwijzingen naar de natuur en de warmte die de kleuren uitstralen,  passen perfect bij de tijdgeest. “We merken dat mensen verlangen naar gezellige plekjes waar ze zich veilig voelen”, zegt Linda Maglione, productmanager bij REHAU. “Daarom richten we ons op natuurlijke, warme kleurtinten die harmonieus passen in interieurs en waar mensen geen genoeg van kunnen krijgen.” 

Met de Passion for color 2023 collectie toont REHAU opnieuw de claim van haar nieuwe motto ‘Enabling Exceptional Design’, door haar klanten impulsen te bieden voor hun ontwerpideeën.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.