Platform voor de interieurbouwbranche
“Nieuwe kantoren en toonzaal Van Hulle Bouwservice naar aanleiding van 75jarig bestaan”

“Nieuwe kantoren en toonzaal Van Hulle Bouwservice naar aanleiding van 75jarig bestaan”

Het bedrijf, onder leiding van zaakvoerder Stefaan Van Hulle, is naast gekende leverancier bouwmaterialen ook een afwerkingsbedrijf  geworden onder andere voor wanden en plafonds. 

De zaakvoerder heeft samen met zijn echtgenote en architecten  de materialen voor de  inrichting kantoren, showroom en eventspace sterk meehelpen bepalen. Temeer zij ook de gebruikte materialen in hun gebouw  zullen promoten als premium afwerkingsmaterialen en oplossingen naar hun klanten  toe .

Van Hulle bouwservice had al in verschillende projecten kennis gemaakt met Print Acoustics decoratieve absorptie oplossingen  in wand en meubel toepassingen.   Deze produkten waren een toegevoegde waarde voor van Hulle Bouwservice van hun aanbod Plafondmaterialen die  decoratief minder  keuze toelaat.

Uiteindelijk werd op de gelijksvloer en kantoren verdiep  gekozen voor warme uitstraling van hoogwaardig Fineer uit het Shinnoki gamma van Decospan : de donkere Chocolate Oak met bijna onzichtbare nanoperforaties (van 0.5mm dia) gekozen voor vaste wanden en kastdeuren op maat . Dit donker gebeitst eik fineer vormt een perfecte accent in een ruimte met vooral beton plafonds en glaswanden. 

In de monumentale eventspace, ook met betonnen plafondelementen en veel glas ,  een ruimte die in toekomst voor verhuring zal aangeboden worden, werd dan eerder het functionele gegroefd type Dr  met een toplaag Abet Laminati 0668ROOT verkozen met Willekeurig groefpatroon. Dit om wat decoratieve beweging in de grote wandvlaktes te bekomen.  Ook werd een technisch toegankelijk luik en een binnendeur bekleed met dit materiaal zodat het geheel een naadloos geheel vormt.

Deze realisatie  in een landschapsbureel omgeving  is een mooie aanvulling  van spraakmakende toepassingen in diverse publieke en privategebouwen:  administratieve centra  (oa AC Leiespiegel, ontwerper Tony Fretton architects)  ,  congrescentra  (oa Micx Mons, ontwerp Studio Daniel Liebeskind),  WZC of andere Zorgcentra  (oa AZ Zeno Knokke, ontwerp van Buro II & ARCHI+I in consortium met  Aaprog  en Boeckx Architects),  Auditioria  (oa Deloitte HQ Auditiorium Zaventem, Jaspers – Eyers Architects & A2RC Architects) , sportcentra  (oa Topsporthal Vlaanderen Gent, AVAPARTNERS) ,  Scholen (oa Vesalius HoGent, MKA Mark Koehler Architect )

Print Acoustics, een divisie van Triplaco, is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en levering van akoestisch dempende panelen, deuren en losse elementen. Onze oplossingen, standaard of op maat, worden geïntegreerd in de meest uiteenlopende toepassingen. Wij werken samen met architecten, installateurs en bouwheren om steeds de meest geschikte oplossing voor elke toepassing uit te werken. De akoestisch dempende oplossingen bestaan uit een kern in MDF met een toplaag in Print HPL van Abet Laminati,  Hoogwaardig fineer van Decospan , lak, geweven vinyl Ntgrate of digitale bedrukking en een akoestisch dempende glasvlies op de rugzijde of in het midden. 

Onze Visie:

Print Acoustics streeft ernaar de meest efficiënte, stabiele en decoratieve akoestisch dempende oplossingen op basis van het Helmholtz-principe te ontwikkelen en te produceren voor

de reductie van de nagalm, veroorzaakt door de menselijke stem. Op die manier dragen wij bij tot een verbeterd akoestisch comfort en een gezonder binnenklimaat in gebouwen.

Onze Missie:

Print Acoustics biedt de internationale projectmarkt een breed assortiment efficiënte, decoratieve en duurzame geluidsabsorberende panelen op maat van elke toepassing.

Deze oplossingen op basis van het Helmholtz-principe bestaan uit een hoogwaardige kern met een kwalitatieve, eenvoudig te reinigen bovenlaag. Samen met ons netwerk van partners garanderen wij de klanten lokaal een persoonlijke begeleiding van hun project, vanaf de voorschrijving tot de installatie.

Onze productie en R&D

Alle akoestisch dempende producten van Print Acoustics worden in-huis ontwikkeld en geproduceerd. Ze ondergaan grondige testen in de nagalmkamer van een onafhankelijk akoestisch labo, alvorens ze op de markt gebracht worden. Na een studie en de technische tekening van elke bestelling, worden de panelen, deuren en losse elementen geproduceerd in onze fabriek in Harelbeke (België). De kwaliteit van de producten wordt zowel  tijdens als na het productieproces streng gecontroleerd.

Kristoff Ver Eecke  | Director Division Acoustic Panels
IZ Harelbeke Zuid C 2060 | Generaal Deprezstraat 2 | B-8530 Harelbeke | www.triplaco.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.