Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuwe ideeën voor efficiënte meubelconcepten
De verscheidenheid aan ideeën op ‘roominspirations’ is groot.

Nieuwe ideeën voor efficiënte meubelconcepten

Aanwinst voor de balans tussen werk en privé

Hettich geeft antwoorden op vragen die betrekking hebben op de uitdagingen van nu. Denk hierbij aan zaken als verstedelijking, het nieuwe werken en individualisering. Het zijn allemaal aspecten die onze manier van leven veranderen. 

Deze specialist op het gebied van meubelbeslag levert alles wat nodig is voor innovatieve en duurzame meubelconcepten. Zo zijn de spannende concepten die tijdens de recente editie van Interzum te zien waren, nu te vinden op de nieuwe website ‘roominspirations’. Daar zijn ze toegepast in persoonlijke meubelconcepten en visies over de inrichting van appartementen; sommige van die concepten zijn zelfs gratis te kopiëren. 

De verscheidenheid aan ideeën op ‘roominspirations’ is groot: het gaat om nieuwe toepassingen van producten, aantrekkelijke meubelideeën en trendgerichte ruimte- en inrichtingsoplossingen die voldoen aan de meest uiteenlopende eisen. Vooral in het hoogste segment is er veel vraag naar bijzondere meubels die verrassen dankzij een exclusief design. Maar Hettich laat ook zien hoe multifunctionele meubelconcepten te gebruiken zijn in kleine ruimtes zonder aan comfort in te boeten. 

De creatieve meubelideeën zijn een aanwinst om de balans te vinden tussen werk en privé, om zo zelf werkplekken te integreren. De site ‘roominspirations’ is onderverdeeld in de categorieën keuken, woonkamer, badkamer, slaapkamer, bijkeuken, garderobe, trappenhuis, buitenkeuken, winkel en werk. Zo vinden gebruikers snel de juiste meubeloplossing.

Hettich wil met dit concept professionals aanmoedigen om bestaande ideeën te heroverwegen.

Op ‘roominspirations’ worden de meubelontwerpen in 3D getoond en zijn de relevante CAD-gegevens, verwerkingsinformatie en afbeeldingen gratis te downloaden om ze vervolgens eenvoudig na te maken. Hettich wil met dit concept professionals aanmoedigen om bestaande ideeën te heroverwegen en nieuwe meubelconstructies te creëren.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.