Platform voor de interieurbouwbranche
NIEUW! Krasbestendig, decoratief plaatmateriaal met anti-fingerprint van Resopal, Traceless Premium

NIEUW! Krasbestendig, decoratief plaatmateriaal met anti-fingerprint van Resopal, Traceless Premium

Resopal stelt, als één van de grote HPL producenten van Europa, hoge eisen aan haar decoratieve interieurproducten en ontwikkelt haar producten daarom constant. Een van de unieke structuren is Resopal Traceless. Een zacht en warm oppervlak dat ideaal is voor diverse interieurtoepassingen, met hoge standaarden als het gaat om design. Nieuw binnen dit assortiment is RESOPAL Traceless Premium, een selectie van decors dat geschikt is voor horizontale toepassingen die zwaar worden belast, zoals bijvoorbeeld toonbanken en balies of werkbladen. Maar ook voor meubilair en toepassingen in de keuken. Het HPL-oppervlak is krasbestendig, slijtvast en makkelijk te onderhouden. En dankzij anti-fingerprintcoating ontstaan er geen vingersporen op het oppervlak!

Oldenboom, uw leverancier van Resopal
Door de veelzijdigheid van de collectie is Resopal favoriet bij veel architecten, interieurbouwers en industriële verwerkers. Als grootste voorraadhoudende dealer van Resopal HPL- en MFC-platen in Nederland, levert Oldenboom u naast de basiscollectie ook het nieuwe anti-fingerprint HPL van Resopal Traceless. Traceless Premium (TP) is verkrijgbaar in 11 decors, als HPL en compactplaten.

Traceless Premium

Voor elke interieurwens een oplossing
Het uitgebreide assortiment interieurproducten van Oldenboom biedt oplossingen voor elke interieurwens. Voor HPL, gemelamineerd spaanplaat, Solid surface en decoratief plaat- en dragermateriaal bent u bij Oldenboom aan het juiste adres. Door uitstekende samenwerking met een aantal gerenommeerde leveranciers waaronder Resopal hebben wij exclusieve collecties kunnen samenstellen. Collecties met unieke kleurkoppelingen. Dankzij onze bewerkingsmogelijkheden kunnen wij uw specifieke wensen vervullen. We leveren veelal uit voorraad en kunnen dus snel aan uw vraag voldoen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, verschillende decoren of stalen aanvragen?

www.oldenboom.nl/nieuws/2019

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.