Platform voor de interieurbouwbranche
Meubelbeslag: Dit is nieuw. Dit is de trend.

Meubelbeslag: Dit is nieuw. Dit is de trend.

Met het roestvrijstalen scharnier Veosys en het Illumination designprofiel voor AvanTech You lades heeft Ostermann twee nieuwe, interessante producten voor de moderne keuken-, meubel- en interieurbouw in het assortiment opgenomen.

Nieuw: Het roestvrijstalen scharnier Veosys

Het potscharnier, met een modern design en gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal, is geschikt voor vrijwel alle corrosiebestendige toepassingen. Voor buitenkeukens, alsook meubilair voor in de badkamer, wellnessresorts, laboratoria en ziekenhuizen. De geïntegreerde demping functioneert betrouwbaar, zelfs bij hoge luchtvochtigheid of temperatuurschommelingen. De creativiteit van de keuken-, meubel- en interieurbouwer kent geen grenzen, want bij Ostermann is het scharnier verkrijgbaar met een hoek-, midden- en inliggende aanslag. Belangrijk bij vochtigheid: de grote zelfsluitingshoek van 35° zorgt ervoor dat het front niet ongewenst open blijft staan. Meer informatie over het roestvrijstalen scharnier Veosys vindt men onder het zoekbegrip “Veosys” op de Ostermann website www.ostermann.eu.

Nieuw: De AvanTech You Illumination

Verlichting is niet meer weg te denken uit de keuken-, meubel- en interieurbouw. Door steeds efficiëntere en nieuwe, plaatsbesparende techniek wordt het mogelijk om steeds meer toepassingen met verlichting vorm te geven. Zo kan men bijvoorbeeld kiezen voor het nieuwe AvanTech You Illumination systeem, waarbij de zijwanden of glazen inzetelementen van de AvanTech You lade verlicht worden. Naast het directe monteren, kan de verlichting ook probleemloos achteraf aangebracht worden. Voor de stalen zijwanden gebruikt men het Hettich AvanTech You Illumination designprofiel. Deze wordt op de zijwanden geklikt. De profielen verlichten de geopende schuiflade en zorgen, afhankelijk van de richting bij het monteren, voor een verlichte binnenzijde of voor een krachtig accent aan de buitenzijde van de schuiflade. Het profiel is verkrijgbaar in 2 kleuren, namelijk roestvrij staal finish en antraciet. Voor de AvanTech You Inlay-ladezijwanden met glas is er een speciale Inlay-set verkrijgbaar. De verlichte glazen inlays, naar keuze met gepolijste of geslepen rand, zorgen voor bijzondere lichteffecten.

Licht aan. Licht uit. Geheel automatisch.

Bij beide varianten gaat het licht automatisch aan bij het openen van de lade. Bij het sluiten van de lade, gaat de verlichting automatisch uit. De LED’s worden gevoed door een oplaadbare batterij, die eenvoudig kan worden opgeladen via een USB-oplaadkabel. De accu hoeft slechts circa één keer per jaar opgeladen te worden. Meer informatie over de producten vindt men via het zoekbegrip „Illumination“ op de Ostermann website www.ostermann.eu.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.