Platform voor de interieurbouwbranche
Koppositie MVO-register voor Dekker

Koppositie MVO-register voor Dekker

Corporate Social Responsibility (CSR) of Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), toen Dekker Zevenhuizen (Dekker) in 1930 werd opgericht bestonden deze woorden nog niet maar de intrinsieke motivatie om op een verantwoorde manier om te gaan met de maatschappij en het milieu wel. Dekker is er trots op dat ze al bijna 90 jaar met beide benen in de maatschappij staat. Als 100% familiebedrijf met diepe wortels in de samenleving is dit gedachtegoed voor Dekker altijd een vanzelfsprekendheid geweest.

Nu het maatschappelijk bewustzijn omtrent dit thema steeds sterker wordt en omdat de samenleving vragen stelt hoe bedrijven hier echt mee omgaan, heeft Dekker besloten al haar initiatieven op het gebied van CSR in kaart te brengen en door een onafhankelijke instantie (Fira) te laten toetsen.

Dekker heeft de samenwerking met Fira gezocht zodat de inspanningen volledig transparant in kaart gebracht en getoetst worden. Dit rapport is opgesteld volgens de ISO26000 richtlijnen (Planet, People, Prosperity).

Koploper MVO-Register
Dit is wat Julia Chatelain (Director Reporting and Assurance voor het MVO-Register) over Dekker zegt:

“Veel bedrijven zeggen dat duurzaamheid in hun DNA zit, maar bij Dekker Zevenhuizen is dat echt zo. Ze zijn in één keer op het hoogste niveau ingestapt en hun complete MVO rapport laat zien dat ze op alle relevante onderwerpen al jarenlang progressief sturen op duurzame producten, goed werkgeverschap en maatschappelijke bijdrage. Dekker behoort met dit rapport in één klap tot de koplopers in het MVO-Register.”

Dekker is trots op deze koppositie en wilt dit graag vasthouden. Daarom wordt jaarlijks de voortgang getoetst en gerapporteerd door Fira.

Het CSR rapport kunt u hieronder downloaden of lees meer op www.dekkerzevenhuizen.nl/duurzaam-dekker.

Download het totale MVO rapport

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.