Platform voor de interieurbouwbranche
Kleurrijk Berken multiplex uit Finland

Kleurrijk Berken multiplex uit Finland

Berken multiplex is duurzaam en sterk en geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Het lichte en strakke oppervlak van berken multiplex is uitermate geschikt voor interieurdesign en meubelproductie.

Maiburg is de exclusieve leverancier in Nederland voor Koskisen multiplex. Het Finse bedrijf levert een viertal verschillende productgroepen uit het totaalprogramma direct uit voorraad die je snel in huis kunt hebben. Naast de kale multiplex betreft het drie unieke typen plaatmateriaal.

Introductie

Na de introductie van het materiaal op Architect@Work afgelopen jaar wordt in steeds meer interieurs gekozen voor KoskiDecor. KoskiDecor is verkrijgbaar in een breed assortiment standaard en speciale unikleuren. Hierdoor is het aantrekkelijk voor bijvoorbeeld onderwijs- of zorgprojecten, maar ook in retail zien we het vaker terug. Een goed voorbeeld is de heropende vestiging van Toolstation Amsterdam Centrum. Een project van Tritop Interieurbouw BV.

De platen hebben een zachte, zijdeglans structuur. (Beeld: Koskisen Oy)

 

Toolstation

Toolstation is een van de snelst groeiende leveranciers van gereedschappen, accessoires en bouwproducten voor de vakman en serieuze doe-het-zelvers met inmiddels meer dan 40 vestigingen in Nederland.

Jasper Wisselink, werkvoorbereider en tekenaar bij Tritop Interieurbouw BV: “Het bedrijf zocht een stijlvol maar stoer interieur voor haar nieuwe vestiging. Het moet met alle gereedschappen bovendien tegen een stootje kunnen en makkelijk schoon te maken zijn. Geheel binnen de huisstijlkleuren van de keten heeft het bedrijf haar balie, meubelpanelen, fronten en koffiecorner voorzien van KoskiDecor multiplex blauw.”

Het materiaal is goed te frezen waardoor de multiplex kern zichtbaar wordt. Alle signing in de vestiging is dan ook door middel van CNC in gefreesd in plaats van de keuze voor belettering. Een mooi voorbeeld van de mogelijkheden die ontstaan met KoskiDecor. Wisselink: “Wij zijn dan ook zeer tevreden met het eindresultaat.”

KoskiDecor ECO

KoskiDecor ECO is gemaakt van Fins berken multiplex. Beide zijden zijn gecoat met een translucente kleur en daarna voorzien van een duurzame transparante melaminefilm. Koskisen legt hierbij de nadruk op de karakteristieke eigenschappen van het hout. De vlamtekening is goed zichtbaar door de kleur heen. Het plaatmateriaal is besmettelijk- en geurvrij en tevens eenvoudig schoon te houden.

Het ideale materiaal voor meubel-, bouw- en interieurtoepassingen. (Beeld: Pulles & Pulles)

 

KoskiDecor transparant

KoskiDecor transparant is gemaakt van Fins berken multiplex met verbeterde zicht- en kernfineer. Beide zijden zijn voorzien van een slijtvaste transparante melaminefilm. Het ideale materiaal voor meubel-, bouw- en interieurtoepassingen. Net als de KoskiDecor ECO zijn deze platen eenvoudig schoon te houden. De platen uit het KoskiDecor transparant
programma hebben een zachte, zijdeglans structuur en hebben een originele multiplex uitstraling op de kanten.

Interieurtoepassingen

KoskiDecor betonplex is gemaakt van Fins berken multiplex met een slijtvaste ingekleurde phenolfilm aan beide zijden voor een betonplex uitstraling met een originele multiplex uitstraling op de kanten. Hoewel dit materiaal niet geschikt is voor bijvoorbeeld bekistingen wordt wel het soortgelijk effect van een betonplex verkregen voor een specifieke decoratieve toepassing. Er zijn geen kleurafwijkingen zoals een reguliere betonplex. Hiermee komt het materiaal uitstekend tot zijn recht in industriële, stoere interieurs.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.