Platform voor de interieurbouwbranche
Klantgericht meedenken in opslagcapaciteit
Na het met elkaar afwegen van de mogelijkheden en structureel intensief contact is de lay-out tot stand gekomen.

Klantgericht meedenken in opslagcapaciteit

Als klantgerichte groothandel wil je een passend assortiment paraat hebben om je klanten snel en goed te kunnen helpen. Zo ook bij Woodvision waar, ten gevolge van de groei in het verkoopassortiment, behoefte was aan meer picklocaties. Gezien de beperkte ruimte, moest deze uitbreiding gerealiseerd worden binnen de bestaande oppervlakte.

Vooraf heeft OHRA met Woodvision overleg gepleegd omtrent de verschillende opties en scenario’s met betrekking tot welke stellingen te verplaatsen en de gevolgen hiervan.

De efficiëntere indeling van de bestaande gangpaden, leverde ruimte op voor meer stellingen, die echter wel moesten aansluiten op de bestaande layout. Om dat te realiseren riep Woodvision de hulp in van OHRA Regalanlagen.

Gedegen advies

Berry Vanneer, OHRA Nederland: “Naast de vraag voor nieuwe stellingen, kwam er ook een vraag om de nieuwe levering te combineren met herstelwerkzaamheden aan bestaande stellingen. Vooraf hebben wij met Woodvision overleg gepleegd omtrent de verschillende opties of scenario’s met betrekking tot welke stellingen te verplaatsen en de gevolgen hiervan. Dan gaat het bijvoorbeeld om kosten en tijd. Ook is er gekeken naar een oplossing met betrekking tot de mogelijkheid tot uitbreiding in de toekomst, voor bepaalde stellingen. Ten aanzien van de flexibiliteit van een enkelzijdige stelling, zijn er enkele voeten met voetverlenging aangeboden, waarmee een dubbelzijdige toepassing in de toekomst mogelijk wordt.”

De uiteindelijke levering

Na het met elkaar afwegen van de mogelijkheden en het hebben van structureel intensief contact, is de lay-out tot stand gekomen. Berry: “Er zijn meerdere stellingen verplaatst om ruimte te maken voor twee extra dubbelzijdige stellingen, van in totaal bijna 100 strekkende meters met vier opslagniveaus. Dit is verdeeld in rijlengtes van respectievelijk +/- 40 meter, +/- 44 meter en +/-14 meter. Daarnaast is er nog een enkelzijdige stelling geleverd van +/- 20 meter, eveneens met vier opslagniveaus. Ten slotte is er nog een enkelzijdige stelling geleverd van +/- 28 meter met vier opslagniveaus, alsmede de mogelijkheid tot uitbreiding van de voeten naar een dubbelzijdige stelling, zonder dat de complete voet vervangen hoeft te worden.”

Weer een tevreden klant

Woodvision over de samenwerking: “OHRA had goed contact met de verschillende partijen, schakelde snel bij mogelijke problemen en ze waren goed bereikbaar. Wij zijn ontzorgd door een heldere planning af te stemmen met het montageteam en de dakdekker. Ook de zorgen bij eventuele onverwachte gebeurtenissen werden adequaat weggenomen. De communicatie verliep altijd op tijd om geen vertraging op te lopen in de doorlooptijd van het project en mede daardoor is het project afgerond binnen het vooraf bepaalde tijdsbestek. De oplossing als het gaat om materialen is solide.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.