Platform voor de interieurbouwbranche
Kant-en-klare aluminium kaderdeuren van Ostermann

Kant-en-klare aluminium kaderdeuren van Ostermann

Aluminium kaders geven meubels altijd een extra bijzondere uitstraling. Echter heeft de keuken-, meubel- en interieurbouwer voor het op maat snijden, zagen en boren van de aluminium profielen speciaal gereedschap en know-how nodig. Bij Ostermann kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer daarom kant-en-klaar op maat geconfectioneerde aluminium kaders met het passende beslag bestellen.

Altijd de inhoud van een kast zichtbaar, ook als de kastdeuren gesloten zijn: aluminium kaders worden graag verwerkt voor vitrines, bovenkasten of meubelschuifdeuren. Ze staan voor een open interieurinrichting en men creëert in combinatie met indirecte verlichting een aantrekkelijke oplossing. Echter is het niet altijd gemakkelijk om het materiaal aluminium te bewerken. Voor het snijden, zagen en boren heeft de keuken-, meubel- en interieurbouwer speciaal gereedschap nodig, om nog maar te zwijgen over het uitfrezen voor scharnieren of meubelsloten. Om deze redenen is het voor keuken-, meubel- en interieurbouwers interessant om dit door de professionals van Ostermann te laten doen – van professionals, voor professionals. Aluminium kaders voor meubelkleppen, draaideuren, schuifdeuren of vitrines worden individueel kant-en-klaar op maat geconfectioneerd. Er zijn, afhankelijk van de toepassing, 7 verschillende profielvarianten met tot wel 3 verschillende oppervlakken verkrijgbaar. Bovendien kunnen, geheel naar wens, de profielen in elke gewenste RAL-kleur gelakt worden. Een overzicht met alle aluminium kaderprofielen en de beschikbare glasvullingen en passend beslag van dit uitgebreide assortiment vindt de keuken-, meubel- en interieurbouwer via het zoekbegrip „#Aluminiumkaders“ op de Ostermann website www.ostermann.eu

Meubelkleppen: veel verschillende mogelijkheden

Bovenkasten met meubelkleppen kunnen gemakkelijk geopend worden op ooghoogte en worden daarom vaak in de keuken, alsook in de bad-, woon- en slaapkamermeubels gebruikt. Als men een meubelklep met een aluminium kaderprofiel vormgegeven wil geven, kan Ostermann deze – geheel naar wens en smaak – als draaiklepsysteem, vouwklepsysteem, kleplift of met een zwenkklepbeslag kant-en-klaar op maat confectioneren.

Draaideuren: met Grass of Hettich scharnier Wanneer aluminium kaders als draaideur worden toegepast, kan men ervoor kiezen om het Hettich potscharnier Sensys 8638i of 8645i, het potscharnier Tiomos 110 AL of het onzichtbare scharniersysteem voor aluminium kaders Tiomos Hidden AL van Grass te gebruiken.

Meubelschuifdeuren met glas

Voor meubelschuifdeuren met glas kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer bij Ostermann het schuifdeursysteem Fox bestellen. Als men bijvoorbeeld bij de winkelinrichting een vitrine wil plaatsen, bevelen de experts van Ostermann het schuifdeursysteem SlideLine 97 van Hettich aan en confectioneren deze direct kant-en-klaar op maat. Het inliggende, onderlopende systeem is verkrijgbaar met een cilinderdrukslot en is hierdoor uitermate geschikt voor de winkelinrichting.

Veelvoud aan verschillende glasvullingen

De aluminium kaders kunnen bij Ostermann worden vormgeven met verschillende vullingen, waaronder talrijke glazen vullingen. Hier zijn gelakte, gesatineerde, gestructureerde en doorzichtige alternatieven in verschillende kleuren verkrijgbaar. Voor kasten in de badkamer of voor toepassingen in de winkelinrichting kunnen de aluminium kaders ook worden vormgegeven met een spiegel.

Voor iedereen, die liever zelf kaders monteert

Voor keuken-, meubel- en interieurbouwers die liever de aluminium kaders zelf monteert, kan bij Ostermann een uitgebreid assortiment aluminium kaderprofielen als lengte bestellen. Het assortiment gaat van de bredere profielen Adagio, Forte, Largo en Marcato tot de sierlijke profielen Amoroso, Grave en Tiomos. De kaderprofielen zijn met verschillende oppervlakken verkrijgbaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.