Platform voor de interieurbouwbranche
Kaindl BOARDS-collectie 2020: Inspired by nature

Kaindl BOARDS-collectie 2020: Inspired by nature

Meer dan 100 jaar ervaring en innovaties. De grote passie voor hout als natuurlijke grondstof is de drijvende kracht achter de innovatieve ideeën en talloze producten van Kaindl. Mede hierdoor is het in Salzburg gevestigde familiebedrijf een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige plaatmaterialen en vloeren.

Dit voorjaar lanceerde het bedrijf haar nieuwe collectie decoratieve plaatmaterialen boordevol trends. Deze collectie is vanaf heden in HPL, gemelamineerd- en gefineerd plaatmateriaal en bijpassende kantenband verkrijgbaar bij Maiburg, haar exclusief dealer in Nederland. Met de nieuwe BOARDS-collectie 2020, met vier verschillende materiaalcategorieën, heeft een ontwerper meer mogelijkheden om buitengewone interieurs te creëren dan ooit tevoren. Alle decors zijn exclusief ontwikkeld door Kaindl: COLOURline kent unidecors uit het hele kleurengamma, inclusief huidige trendkleuren zoals een schitterende zwartblauwe en zwartgroene kleur. De nieuwe anti-vingerafdruk coating van de Optimatt-decors zorgen ervoor dat ongewenste vingerafdrukken helemaal niet op de materialen verschijnen.

Materialen met verschillende oorsprong vormen het gezicht van ARTline. Concrete Art pikt de stedelijke charme van beton en mineralen. Metal Art wijdt zich aan de schoonheid van materialen als ijzer, koper et cetera. De productgroep Fabric Art is een geheel nieuwe aanwinst. De serie zorgt voor een fantastische wow-factor met zijn voelbare en elegante textielstructuren. En ten slotte Stone Art, dat zich richt op het uiterlijk van steen en rots en briljante accenten biedt in verfijnde interieurs.

Het WOODline-productassortiment geeft de warmte en flair van hout aan ieder interieur. Ook hier is de natuur in al zijn vormen te zien. Met Natural touch synchroondecors krijgt elk decor een visuele en voelbare ervaring doordat de nerf van het hout voelbaar meeloopt met het decor. Hiermee is het materiaal haast niet meer van echt hout te onderscheiden. De BOARDS-collectie 2020 wordt afgerond door REALwood. Een collectie van de mooiste fineerplaten van echt hout in uiteenlopende voegbeelden en houtsoorten.

Of het nu gaat om een meubelfront van hoge kwaliteit of een keukenwerkblad: Kaindl platen hebben overtuigend authentieke oppervlaktestructuren en creatieve decors. De talrijke decors zijn ook grotendeels als combinaties leverbaar. Zo kun je hetzelfde decor kiezen als HPL, gemelamineerde plaat en ABS-kantenband. Designpartners zoals architecten en interieurbouwers profiteren van de snelle beschikbaarheid van de materialen in de totaalcollectie, al vanaf één plaat, en de scherpe prijsstelling van deze fabrikant uit Salzburg.

Maak kennis met de nieuwe Kaindl-collectie in de introductievideo, via de QR-code in de afbeelding hierboven. Is de interesse daarna voldoende gewekt? Maak dan snel een afspraak met één van de materiaal-adviseurs bij Maiburg en ervaar de innovatieve materialen in deze collectie zelf.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.