Platform voor de interieurbouwbranche
Interieurontwerp met hout plaatmateriaal

Interieurontwerp met hout plaatmateriaal

Decoratief plaatmateriaal is het perfecte materiaal voor het creëren van maatwerk interieurs of meubels. Met het Italiaanse merk Cleaf biedt DecoLegno een uitgebreide collectie plaatmateriaal, met de natuurlijke uitstraling en beleving van hout. Mensen voelen zich beter in ruimtes waar ze zich verbonden voelen met de natuur. Het gebruik van natuurlijke materialen in het interieur blijkt goed te zijn voor onze geest en onze gezondheid. De collectie van Cleaf biedt ontwerpers een passend en budgetvriendelijk alternatief voor natuurlijke materialen. Innovatieve productietechnologieën maken het mogelijk om decors en reliëfs te creëren die een heel natuurlijke indruk geven. Sta versteld van de gelijkenis met echt hout.

Van walnotenhout tot eikenhout

Walnotenhout is op dit moment bijzonder populair. Het is een van de mooiste houtsoorten, die zich uitstekend laat combineren met trendy unikleuren of met materialen als natuursteen en terrazzo. De collectie Poro Noce heeft een levendige nerftekening en een subtiele structuur, en biedt daarmee die beleving van notenhout. Gaat jouw voorkeur uit naar de uitstraling van eikenhout? Dan is structuur Sherwood het passende alternatief. De matte optiek, de natuurgetrouwe, rustieke tekening en de bijzondere dieptewerking geven ieder interieur- of meubelontwerp een authentiek karakter. Of kies voor de uitstraling van dennenhout in de collectie Millenium of de unieke Okobo-structuur, welke is geïnspireerd op het hout van de Paulowna boom. Kortom; voor ieder interieurvraagstuk heeft DecoLegno een passende oplossing.

Hout voor natuurlijk interieurontwerp

Met al deze houtstructuren, krijgt elk interieur een natuurlijk tintje. Of het nu om een openbare ruimte gaat, of een privéwoning. Gebruik het materiaal voor kasten, keukens of wandafwerking. De diepte van de structuur in deze texturen is uniek en tilt ieder interieurontwerp naar een hoger niveau.
Ervaar hout plaatmateriaal zelf met de gratis stalenservice op DECOLEGNO.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.