Platform voor de interieurbouwbranche
Innovatieve keuzes bepalen de toekomst
(Beeld: AF-Fotografie.com)

Innovatieve keuzes bepalen de toekomst

Salesteam is gegroeid en geprofessionaliseerd

Het is bijna een jaar geleden dat Holland Laminati haar INTUS collectie presenteerde op de HOUTPro+ in de Brabanthallen in Den Bosch. Er is volgens Danyel Meenhuis, commercieel manager van de groothandelaar in decoratief en constructief plaatmateriaal uit Mill, best veel gebeurd in de tussentijd. Het is volgens hem natuurlijk niet alleen INTUS wat de klok slaat.

Ongeveer op hetzelfde moment werd de OAKLAND collectie van Placabois geïntroduceerd. Meenhuis: “OAKLAND is, zoals veel relaties weten, een gefineerde eiken voorraad collectie oplopend van rustig kwartiers tot zwaar rustiek. Onderdeel van deze collectie zijn de TONES; een super matte kant en klaar gelakte gefineerde plaat verkrijgbaar in zes standaard eiken kleuren. De TONES zijn recentelijk uitgebreid met drie Noten fineren.” 

Het salesteam bestaande uit Damaris Vermeulen, René van de Pol , Amina Rbati, Jan Lombaerts en Danyel Meenhuis

PLACABOIS is producent van tal van gefineerde platen en behoort tot dezelfde bedrijvengroep als waar Holland Laminati toe behoort. 

Over deze VANCA GROUP zegt Meenhuis: “Het is een prachtige groep bedrijven die elkaar allemaal onderling aanvult. We hebben het hier, naast Placabois, bijvoorbeeld over een eigen plakbedrijf die ons in staat stelt om een breed scala aan HPL’s van gerenommeerde merken snel en geplakt aan te leveren aan onze klanten. Óók een eigen lakstraat biedt de mogelijkheid om seriematig lakwerk aan te bieden aan bijvoorbeeld klanten met opdrachtgevers uit de retail.”

Holland Laminati maakte na de overname in 2018 een enorme groei door. De verhuizing van Ravenstein naar Mill was daardoor noodzakelijk. Ook hier groeit het bedrijf inmiddels uit haar jasje. “We moeten zien hoe dit zich de komende jaren gaat ontwikkelen”, voegt Meenhuis toe. “Ook ons salesteam is in de loop van deze periode behoorlijk gegroeid en geprofessionaliseerd, iets waar we ontzettend trots op zijn. Klanten waarderen dit zeer en zien ons graag komen.” 

Voor wat betreft de INTUS collectie gaat Holland Laminati volgens Meenhuis als een speer.  “Er zijn veel aanvragen voor de groene samplebox. Deze ligt inmiddels al bij een flink aantal verwerkers en voorschrijvers. De stalen service – alle decoren zijn beschikbaar in luxe A4 stalen – draait overuren en wordt zeer gewaardeerd door onze relaties en haar opdrachtgevers.”

Onlangs is de INTUS collectie uitgebreid met een aantal nieuwe decoren en een volgende update staat alweer voor de deur. Met name de Italiaanse partners SM’art, Lombardo en Arpa/FENIX ontwikkelen continu nieuwe decoren en structuren welke in aanmerking komen voor deze exclusieve collectie. 

In de projecten gaat het ook voortvarend. “De klanten weten ons voor de grotere projecten steeds beter te vinden. Een mooi voorbeeld is de samenwerking tussen Verschuren Interieurbouw/VEVO Projects en Holland Laminati bij het HTEL Project in Amstelveen. Een groot renovatieproject waar we de materialen mogen leveren voor 233 kamers. Kwaliteit en uitstraling zijn belangrijk. Daarom is gekozen voor een prachtig warm noten decor van onze partner SWISSKRONO. Als zo’n decor uiteindelijk wordt gekozen om hiervoor genoemde redenen en de opdrachtgever geeft groen licht ontstaat er toch wel een glimlach op je gezicht.”

Een merk dat afgelopen periode tevens is toegevoegd aan het assortiment en waarvoor Holland Laminati het dealerschap voor Nederland heeft gekregen, is INNOVUS. Een sterk merk met een goede prijs kwaliteitverhouding. Daarnaast is INNOVUS vooruitstrevend in de ontwikkeling van nieuwe decoren en structuren. Verder kan Meenhuis nog opmerken dat het niet bij deze nieuwe partner zal blijven. “Naar verwachting zullen er nog meer aansprekende merken worden toegevoegd, maar daar kan ik helaas nog niets over zeggen”, zo sluit hij af met een knipoog.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.