Platform voor de interieurbouwbranche
Gamma mat zwarte aluminium kaderdeuren wordt verder uitgebreid
Voor inspiratie en informatie of een login naar de handige configurator kunt u terecht bij een medewerker of op de website.

Gamma mat zwarte aluminium kaderdeuren wordt verder uitgebreid

Met de ontwikkeling van de mat zwarte aluminium kaderdeuren op maat van het DARBY DOORS programma speelde groothandel/fabrikant Du Pont daar perfect op in. Door de productie en montage in eigen atelier uit te voeren, kan de fabrikant snel aanvullende producten ontwikkelen. Getuige daarvan zijn DARBY MIRRORS, spiegels met geïntegreerde verlichting op maat, de pivoterende binnendeuren DARBY PIVOT én het innovatieve schuifdeurprogramma DARBY SLIDE.

Als groothandel, gespecialiseerd in de verdeling van beslag en onderdelen voor meubelen van de meest uiteenlopende topmerken, biedt Du Pont vanuit een magazijn met een oppervlakte van 3500 m² en een showroom in Pulderbos een totaalprogramma aan voor elke professional die hout verwerkt: van interieurbouwers tot keukenfabrikanten, van schrijnwerkers tot meubelmakers. 

“We beperken ons echter niet tot het klassieke programma, maar gaan gewoon verder, waar anderen stoppen. Om aan de vraag van onze klanten naar ‘Plug and Play’-verlichtingsoplossingen voor meubilair tegemoet te komen, startten we een eigen productie van LED-verlichting op maat”, zegt zaakvoerder Alain Leyssens. 

“We stelden ook vast, dat veel mensen kiezen voor steel look ramen en deuren én die lijn willen doortrekken in het uitzicht van keuken en badkamer én van woon- en slaapkamermeubilair. Daar speelden we perfect op in met het DARBY DOORS programma.”

Du Pont kan snel nieuwe en aanvullende producten ontwikkelen, zoals bijvoorbeeld pivoterende deuren DARBY PIVOT en DARBY SLIDE, een schuifdeurprogramma op maat. (Beeld: www.fotovanhuffel)

Mat zwarte aluminium kaderdeuren

Het gaat hier om mat zwarte aluminium kaderdeuren met een landelijke uitstraling, standaard uitgerust met een glasvulling en 3D-regelbare BLUM-scharnieren in ONYX zwart. Zo krijgt men een zwarte kaderdeur én behoudt men het regelcomfort en de kwaliteit van een moderne keukendeur. Bovendien kunnen ze ook van horizontale en verticale onderbrekingsprofielen voorzien worden. Bij de ontwikkeling werd veel aandacht besteed aan details. Naast de scharnieren zijn immers ook de vijsjes voor de montage achteraan en zelfs de inlegrubbers om het glas te beschermen in het zwart. Du Pont biedt zijn de keuze tussen 19 glasvullingen: standaardoplossingen (helder, gezuurd, spiegel, …), maar ook vernieuwende en vintage vullingen, zoals crepi, oceanic, ….

Aanvullende producten

“De productie en montage gebeurt in ons eigen atelier en ook de volledige logistieke flow beheren we zelf. Zo garanderen we een korte levertijd van 2 weken na bestelling en kunnen we snel nieuwe en aanvullende producten ontwikkelen”, vertelt de zaakvoerder. “Zo ontwikkelden we bijvoorbeeld DARBY MIRRORS, spiegels op maat met een passende bovenbouwlamp, maar ook DARBY PIVOT, waarmee we onze klanten ook pivoterende binnendeuren kunnen aanbieden. Onlangs breidden we de mogelijkheden nog verder uit met een schuifdeurprogramma op maat: DARBY SLIDE.” 

De mat zwarte aluminium kaderdeuren van het DARBY DOORS programma sluiten perfect aan bij de steel look ramen en deuren, die vandaag helemaal in zijn.

Offerteaanvragen en bestellingen via configurator

Op de website www.darbydoors.be of www.darbydoors.nl kunnen klanten terecht voor inspiratie en informatie, maar uiteraard kunnen ze ook een beroep doen op de specialisten van Du Pont om hen de mogelijkheden van de kaderdeuren te tonen aan de hand van een voorbeelddeur en sets met kleine glasvullingen. 

“Een prijsofferte vragen of een bestelling plaatsen, is kinderspel”, sluit Leyssens af. “Op onze website kun je een persoonlijke login aanvragen, waardoor je aan de slag kunt. Onze handige configurator brengt je in een paar kleine stappen naar een correcte prijs voor een door jou gekozen opstelling. Is die prijs in orde, dan kan je vanuit deze configurator de bestelling naar onze productie doorgeven.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.