Platform voor de interieurbouwbranche
Finsa Wint Tweede Plaats in de Categorie ‘Innovatief Product’ bij de Woody Awards 2023

Finsa Wint Tweede Plaats in de Categorie ‘Innovatief Product’ bij de Woody Awards 2023

Finsa BV, het verkoopkantoor van het Spaanse bedrijf, heeft zojuist het fantastische nieuws ontvangen dat het de tweede plaats heeft gewonnen in de categorie ‘Innovatief Product’ bij de prestigieuze Woody Awards 2023, georganiseerd door de Gesamtverband Deutscher Holzhandel e.V.

De Woody Awards, die al 15 jaar worden uitgereikt tijdens de Branchentag Holz, erkennen en belonen innovatieve, succesvolle en toekomstgerichte producten en concepten in de houtsector die de dagelijkse activiteiten in de houthandel verbeteren. Het evenement heeft tot doel producten en ideeën te promoten die uitblinken in comfort, efficiëntie, duurzaamheid en digitale oplossingen in distributie en logistiek. Dit jaar heeft Finsa de aandacht getrokken met een duurzaam product dat met succes de markt heeft betreden.

De prijsuitreiking voor de Innovationspreis Holz – Woody Award 2023 zal plaatsvinden op 7 november 2023 om 14:30 uur in het Forum bij de GD Holz-stand tijdens de 17e Branchentag Holz. Wij nodigen u van harte uit om deze speciale gelegenheid bij te wonen.

De jury heeft Finsa geselecteerd als de trotse ontvanger van de tweede prijs in de categorie ‘Innovatief Product’, en we zijn verheugd met deze erkenning van onze inzet voor innovatie en kwaliteit. Dit wordt gezien als een kans om de houtindustrie te blijven transformeren en te blijven streven naar verdere innovatie in de toekomst. Wij willen onze waardering uitspreken aan ons toegewijde team en partners die hebben bijgedragen aan het succes van ons innovatieve product.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.