Platform voor de interieurbouwbranche
Fineerhout is het symbool van tijdloze warmte
Een grote waaier aan Robaco fineerkanten uit voorraad leverbaar.

Fineerhout is het symbool van tijdloze warmte

Duurzaamheid is belangrijk binnen dit gamma

Niets evenaart het warme gevoel en de klasse die hout uitstraalt. Daarom is hout zo populair. Sterker nog: mede ook om deze reden zal de belangstelling voor hout in de komende jaren alleen maar verder groeien. Hout past dan ook in elk interieur, zowel in woningen als in commerciële ruimtes, zoals kantoren en bedrijven. Fineer is een dun laagje hout waardoor je de natuurlijke uitstraling hebt die massief hout ook heeft. Hout is een natuurproduct en daarom altijd uniek.

Het assortiment fineerkanten dat Robaco aanbiedt is bijzonder ruim en gevarieerd. Een groot aantal soorten kanten is namelijk in verschillende diktes en uitvoeringen uit stock leverbaar. De meest courante maten zijn 0,6 – 1 mm en 2 mm in de breedtes 23, 29, 33 en 44 mm. Voor speciale houtsoorten en niet courante diktes en breedtes bent u bij Robaco overigens ook aan het juiste adres. De fineerkanten zijn reeds opgeschuurd en onmiddellijk klaar om verwerkt te worden. Hoe makkelijk kan het leven soms zijn!

Kopshout fineer, geeft een luxueuze afwerking aan elk meubel.

Fineerhout  biedt een unieke combinatie van stijl en duurzaamheid 

Duurzaamheid dragen wij hoog in het vaandel, daarom zijn al onze houtfineersoorten FSC-gecertificeerd. Het is een extra argument om de keuze voor deze fineersoorten te maken.

Maar ook zijn de fineersoorten letterlijk van alle markten thuis. Van de klassieke eik, de prachtige Scandinavische multiplex berk tot de donker gerookte houtsoorte… voor alle trends is er bij Robaco een passende fineerkant. De kwalitatieve, natuurlijk ogende kopshout fineerkanten in eik kunnen bovendien in elk interieur ingezet worden. De mogelijkheden zijn grenzeloos. 

Japandi, de warmte van het Oosten en de rust van Scandinavië

We hebben het hier over Japans minimalisme dat is gecombineerd met Scandinavisch design. Gerookte eik, gezandstraalde en rustieke eik brengen deze warmte in het interieur. De lichtere houtsoorten zoals berk en den lenen zich perfect voor een Scandinavisch en wat moderner interieur. De klassieke toppers zoals Europese eik en Amerikaanse notelaar worden uit voorraad aangeboden in verschillende uitvoeringen, diktes en breedtes.

DE MEDEWERKERS HEBBEN ALTIJD ÉÉN DOEL VOOR OGEN: HET OPTIMALISEREN VAN HET PRODUCTIEPROCES BIJ DE KLANTEN

Robaco biedt al drie generaties lang een compleet gamma aan voor de meubel- en houtindustrie. Meubel-, keuken- en badkamerfabrikanten, interieurbouwers, schrijnwerkers, winkelinrichters, platenhandelaars, …, en ieder ander bedrijf dat actief plaatmateriaal, massief hout of kunststof verwerkt, werkt logischerwijze samen met een toeleveringsbedrijf als Robaco voor allerlei ondersteunende producten. Zo’n aanbod aan producten maakt van het bedrijf een unieke speler op de markt. De medewerkers hebben altijd één doel voor ogen: het optimaliseren van het productieproces bij de klanten. En daar is men al jarenlang zeer succesvol mee. De marktpositie van het bedrijf is dan ook een stevige! Een groot gamma aan kwaliteitsproducten, de aanwezigheid van zeer veel expertise én natuurlijk het persoonlijk contact dat de medewerkers met de klanten onderhouden zijn – tot slot – de drie belangrijkste factoren waardoor ook in de komende jaren Robaco met zekerheid die stevige marktpositie zal weten te behouden én ongetwijfeld ook nog zal weten te laten groeien.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.