Platform voor de interieurbouwbranche
En zo ziet de klapdeur van de toekomst er uit!
Niet alleen elegant, maar ook functioneel!

En zo ziet de klapdeur van de toekomst er uit!

Geen ruimteverlies aan de binnenkant

Mooi nieuws vanuit België en dan specifiek vanuit het hoofdkwartier van Van Hoecke in Sint-Niklaas. Met AVENTOS HKi is Blum er namelijk in geslaagd om techniek en design perfect hand in hand te laten gaan. De perfecte beweging van het in eigen beheer ontwikkelde klapdeursysteem is nu zo compact gemaakt, dat het naadloos past in de kastzijwand en dus volledig aan het zicht onttrokken wordt.

Niet alleen elegant, maar ook functioneel!

Het motto waaronder dit alles is gebeurd, is helder: hoe onopvallender en ruimtebesparender meubelbeslag is, hoe beter! Het klapdeursysteem AVENTOS HKi zit daarom helemaal in de zijkant van de kast geïntegreerd, zonder in te boeten op de beproefde Blum kwaliteit en techniek. Wat technisch superinteressant is: het inbouwen is al mogelijk bij zijwanden vanaf 16 mm dikte. Dit systeem blijkt zo de ideale oplossing om een klapdeursysteem in te zetten zonder ruimteverlies aan de binnenkant van de kast. 

Bovendien hoeft de gebruiker niets in te boeten aan gebruiksgemak. De AVENTOS HKi zorgt voor een totale controle van het front en kan uitgerust worden met BLUMOTION voor een zachte, geruisloze sluiting of met TIP-ON zodat het front ook bij greeploze kasten eenvoudig geopend kan worden. Het gemak dient de mens!

Detailaanzicht van de hoogwaardige technische innovatie in dit klapdeursysteem.

Zichtbare elegantie 

AVENTOS HKi versmelt op unieke wijze met het meubel, ongeacht het type front. Zelfs bij een klapdeur met doorzichtig glas is het beslag niet te zien als de klapdeur gesloten is. Als het front wordt geopend, verschijnt de hefboom in elegant Onyx zwart. Deze kleur gaat perfect samen met donkere oppervlakken of vormt een elegant accent bij lichtere meubels. 

Als het front wordt geopend, verschijnt de hefboom in elegant Onyx zwart.

Extra services 

Om de verwerking van AVENTOS HKi te vergemakkelijken, biedt Van Hoecke een aantal extra services aan:

– Het bedrijf ondersteunt graag bij het maken van de geïntegreerde uitsparingen in de zijwanden;

– Er zijn voorgefreesde platen beschikbaar op aanvraag. Deze kunnen zelf worden gelakt of worden gefineerd in de gewenste afwerking;

– Indien men kiest om de uitsparing langs de zijkant uit te frezen, zijn er afdekkappen beschikbaar om het beslagelement weg te stoppen. Deze kunnen voorzien worden van een kleiner, gepersonaliseerd afdekkapje;

– Mallen en frezen om de uitsparingen te maken, kunnen op aanvraag besteld worden; 

– Vraag gerust bij de bestelling van een kaderdeur of de juiste boringen voor de AVENTOS HKi frontbevestiging kunnen worden aangebracht. 

OVER VAN HOECKE 

Het Belgische familiebedrijf Van Hoecke uit Sint-Niklaas is sinds 1967 een partner voor de meubelindustrie. Als verdeler van scharnieren, klapdeursystemen en ladesystemen van het Oostenrijkse merk Blum aan keuken- en interieurbouwers in de Benelux, is het al jaren marktleider. Daarnaast creëerden ze met ORGALUX een eigen merk van lade-indelingen en keukenhulpjes. Sinds 2014 brengt Van Hoecke onder het merk TA’OR een eigen, industrieel vervaardigd, houten ladesysteem op de markt. Met de eigen merken kijkt Van Hoecke ook verder dan de grenzen van Benelux en voert het reeds uit naar verschillende landen binnen en buiten de EU. Dankzij de inzet van meer dan 360 enthousiaste medewerkers en lopende investeringen in technologie en automatisering groeit het bedrijf jaar na jaar.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.