Platform voor de interieurbouwbranche
Eén aanspreekpunt voor verschillende merken
Meewerkend voorman Iris Cornielje aan de slag.

Eén aanspreekpunt voor verschillende merken

Partnerschap in onderhoud en aanschaf

Al sinds 1964 specialiseert Struik Interiors zich in scheepstimmerwerken. De organisatie is uitgegroeid tot een topspecialist op het gebied van high-end interieurs voor de superjachtindustrie. Meewerkend voorman Iris Cornielje: “Dankzij het maandelijkse onderhoud van Tijhuis Houtbewerkingsmachines kunnen wij lekker blijven produceren.” 

“Wij verzorgen interieurs voor jachten van over de hele wereld”, vertelt Iris. “In onze productiefaciliteit van 7.000 m2 maken wij de meubels, die vervolgens met een speciale vervoersdienst naar de plaats van bestemming gaan en door onze meubelmakers ingebouwd worden.” Struik maakt ook regelmatig interieurs voor luxe huizen. “Het grote verschil is dat de interieurs voor jachten echt op de millimeter nauwkeurig gemaakt moeten worden, omdat hierachter kabels en andere infrastructuur verborgen zit.”

Sruik Interiors maakt interieurs voor luxe jachten.

Om zo nauwkeurig te kunnen werken zijn goede machines natuurlijk onontbeerlijk. “We zijn heel blij met ons machinepark. Dit bestaat uit machines van verschillende merken, zoals Altendorf, Josting en anderen. Een paar jaar geleden zocht ik daarom naar een partij die alle machines kon keuren en voor verschillende merken het onderhoud kon verzorgen. We kwamen toen terecht bij Tijhuis Houtbewerkingsmachines en zijn heel tevreden over de samenwerking.”

Bij Struik Interiors staan machines die geschikt zijn voor alle vormen van houtbewerking, variërend in complexiteit. Daarom verschilt het ook hoe Tijhuis hiermee omgaat, zo legt Iris uit. “Maandelijks lopen zij alle machines na en leveren ze de onderdelen voor verschillende merken, ook als de leverancier niet meer bestaat. Voor een aantal zeer complexe machines verzorgen zij wel de keuring, maar niet het onderhoud.”

Hulp bij het vinden van nieuwe machines

Het partnerschap met Tijhuis gaat verder dan onderhoud en reparatie alleen. “De organisatie helpt ons met vinden van nieuwe machines. Zo hebben wij twee fineerknipmachines van Josting binnengehaald. Dit zijn machines die weinig door interieurbouwers gebruikt worden, en dus lastig vindbaar zijn. Daarnaast heeft Tijhuis bemiddeld bij de aanschaf van een breedbandschuurmachine. De fabrikant ging failliet, maar wij konden de machine toch aanschaffen, omdat Tijhuis het onderhoud kan verzorgen. Zo hebben wij een prachtige machine staan, waarmee we efficiënter kunnen werken.”

Struik Interiors is altijd op zoek naar goede vakmensen. “Kom vooral solliciteren bij de leukste interieurbouwer van Nederland! Bij ons kun je met mooie machines werken aan mooie projecten, waarbij elk project anders is en je nooit hetzelfde meubel maakt.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.