Platform voor de interieurbouwbranche
Duurzame oppervlakken in de trendkleur Zircon
GRASS Nova Pro Scala in de kleur Zircon.

Duurzame oppervlakken in de trendkleur Zircon

Mooie en interessante presentatie tijdens Holz-Handwerk 2024

Minimalistische bewegingssystemen komen samen met een tijdloze, duurzame oppervlaktekleur. Op de beurs Holz-Handwerk van 19 tot 22 maart 2024 in Neurenberg, presenteert GRASS de antracietkleur Zircon met een subtiel glanzend metallic-effect als standaardkleur, die nu verkrijgbaar is bij gespecialiseerde dealers. Het is de perfecte keuze voor iedereen die waarde hecht aan een verfijnd meubelontwerp.

GRASS streeft voortdurend naar tijdloosheid. Dit geldt zowel voor de levensduur van de bewegingssystemen, hoe ze aanvoelen en werken, als voor het ingehouden ontwerp dat geen snelle trends volgt. Oppervlakken en hun kleurstelling spelen een beslissende rol in de waarneming van de ladesystemen en veroorzaken subtiele emoties en associaties. Het is belangrijk dat we dit bijzondere belang waarmaken.

Op de beurs Holz-Handwerk presenteert de specialist voor bewegingssystemen met Zircon een kleurnuance die perfect past, in overeenstemming met het principe van tijdloosheid van het bedrijf en met de producten: de antracietkleur maakt minimalistisch vormgegeven meubilair nog verfijnder, eleganter en tijdloos. De ingehouden kleur heeft een kalmerend en stimulerend effect. Het minerale karakter en het discreet matglanzende oppervlak van Zircon maken bijvoorbeeld de lades van de klassieke Nova Pro Scala tot echte designcomponenten voor modern meubilair. Ook de V8-lades in deze discrete donkergrijze tint trekken de subtiel de aandacht en vormen een markant onderdeel van uw interieur. Zircon is nu verkrijgbaar bij gespecialiseerde dealers voor het gehele assortiment van GRASS.

De tijdloze, duurzame oppervlakkleur Zircon bij Nova Pro Scala.

Oppervlakken ontworpen voor duurzaamheid

De elegante kleur is een van de nieuwe effect-afwerkingen die ondanks hun speciale werking een bijdrage leveren aan de klimaatbescherming: De coatings bestaan uitsluitend uit oplosmiddelvrije, energiebesparende poederlakken die bij lage temperatuur worden opgebracht met aanzienlijk kortere inbrand- en doorlooptijden. Bovendien wordt het poederlak dat niet op het product is terechtgekomen (de zgn. overspray) teruggewonnen, zodat er zo min mogelijk lak verloren gaat. Dit bespaart energie en hulpbronnen en beschermt het milieu.

Zircon maakt van de klassieker Nova Pro Scala een echt designhighlight.

Meer innovaties 

Zircon is niet de enige blikvanger waarmee GRASS naar Neurenberg afreist. Naast de lak, die voor diverse systemen te zien zal zijn, toont het bedrijf ook de minimalistische Nova Pro One. Het systeem richt zich op de voordelen van zijn grote broer, de Nova Pro Scala: het bijzonder gemakkelijk openen, de uitstekende loopeigenschappen, de zeer hoge uithangstabiliteit en de hoogste betrouwbaarheid maken Nova Pro One tot de eerste keuze voor toegang tot het Nova Pro-universum, dat maximale efficiëntie combineert met minimale complexiteit. 

Gebaseerd op de miljoenen keren beproefde Nova Pro-technologie bewegen de mechanisch gesynchroniseerde geleiderails in stilte en zonder weerstand en beloven ze betrouwbare prestaties voor de hele levensduur van het meubel. Naast deze bekende voordelen van de Nova Pro-serie heeft GRASS een aantal nieuwe kenmerken ontwikkeld: het frameontwerp met het schuine oppervlak zorgt voor lichtreflecties die de lade een nieuwe look en feel geven. 

Wat Nova Pro One is voor de Nova Pro Scala, is Dynaneo voor Dynapro: met de toevoeging aan het segment van onderbouw geleiders breidt GRASS het platformconcept consequent uit en biedt zijn klanten een ladegeleider met een draagvermogen van 30 kg. Hoogwaardige kunststofrollen en een nieuw ontwikkelde middenrail zorgen voor een soepele werking en maximale stabiliteit. In combinatie met de beproefde soft-close-technologie en de lage uittrekkrachten biedt Dynaneo de best mogelijke prestaties in het middensegment.

Meubelfabrikanten kunnen op elk moment overstappen op Dynapro of beide systemen combineren, zonder dat ze hun productieprocessen hoeven te wijzigen. Ook Dynaneo zal in Neurenberg worden gepresenteerd.

Een bezoek aan de GRASS-stand is de moeite waard: Stand 813, Hal 12.0

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.