Platform voor de interieurbouwbranche
De Ostermann Configuratoren

De Ostermann Configuratoren

Veelvoud van één leverancier

Een mooie order van een vaste of potentiële klant in het verschiet, maar te weinig capaciteit, of het materiaal is moeilijk te verwerken in de eigen werkplaats. In dergelijke gevallen biedt Ostermann een betrouwbare en snelle service voor het confectioneren van meubelelementen aan. De keuken-, meubel- en interieurbouwer kan in de configuratoren op www.ostermann.eu snel en eenvoudig configureren en direct bestellen.

In een bedrijf is niet altijd de capaciteit beschikbaar die op dat moment gevraagd is. Het is goed dat Ostermann hier de service aanbiedt om online in de Configuratoren snel en eenvoudig diverse meubelelementen kant-en-klaar op maat te configureren en te bestellen. Door eenvoudig in de Online-Shop in te loggen heeft de keuken-, meubel- en interieurbouwer toegang tot talrijke Configuratoren. De keuken-, meubel- en interieurbouwer hoeft niet verschillende sites te bezoeken, telkens opnieuw in te loggen en met verschillende systemen te werken. Een ander voordeel: in de Configuratoren kan men snel en eenvoudig alles geheel naar wens configureren, direct laten calculeren en een offerte ontvangen. Talrijke meubelelementen worden vervolgens door de eigen productie van Ostermann kant-en-klaar op maat geconfectioneerd. De keuken-, meubel- en interieurbouwer kan volgende producten kant-en-klaar op maat configureren:

Montageklare meubelelementen

Een goed voorbeeld van het veelvoud in de Ostermann Configuratoren zijn keukenmeubels: hier kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer vrijwel alle elementen online vormgeven en montageklaar bestellen: van de meubelfronten, meubelrolluiken en kaders voor meubels tot en met het werkblad met bijpassende achterwand. Voor de entree, slaapkamer of zolderkamer kan men complete kant-en-klaar op maat gemaakte schuifdeursystemen met maximaal 6 deuren bestellen. Ook in elke Configurator kan men het uitgebreide assortiment van Ostermann ontdekken met talrijke materialen en oppervlakken, alsook mogelijke varianten en uitvoeringen.

Lades op maat

Met de ladesystemen Nova Pro Scala en Vionaro van Grass, alsook ArciTech en AvanTech You van Hettich kunnen keuken-, meubel- en interieurbouwers bij Ostermann talrijke ladesystemen montageklaar op maat bestellen. En niet alleen standaard korpusafmetingen kan men bestellen, maar ook geheel naar wens op individuele maat gemaakt – in alle beschikbare lengtes en zijwandhoogtes. Bovendien kan men houten lades in vele houtsoorten met verschillende oppervlakken en verbindingen montageklaar op maat configureren.

Millimeter nauwkeurig op maat gesneden profielen en Furniture Linoleum

Niet elk bedrijf heeft voldoende ruimte of het juiste gereedschap om grote, op rol geleverde design oppervlakken of aluminium profielen te snijden. Daarom snijdt en verzendt Ostermann Furniture Linoleum en anti-slip matten voor lades, alsook greeplijsten, komgrepen en aluminium profielen millimeter nauwkeurig op maat. Keuken-, meubel- interieurbouwers kunnen de producten in de Configuratoren in de gewenste lengte en breedte bestellen en op deze manier tijd en werk besparen, alsook onnodig restmateriaal voorkomen.

Kabelmanagement – zo individueel als de gebruiker

Met Evoline biedt Ostermann de keuken-, meubel- en interieurbouwer een breed assortiment voor stroom-, data- en multimediaoplossingen aan. Vooral in de moderne kantoormeubelbouw is een eenvoudig stopcontact niet meer voldoende. De moderne, slimme productoplossingen kunnen daarom in de Configuratoren individueel worden geconfigureerd met stroom-, data- en/of multimediamodules geheel naar de wensen en eisen van de (eind)klant.

Alle belangrijke voordelen van de Configuratoren samengevat:

  • Eén login –  Eén systeem.
  • Veelvoud aan kant-en-klaar op maat geconfigureerde producten – alles van één leverancier
  • Snel en eenvoudig configureren en offerte op maat
  • Voor een standaardoplossing of geheel naar wens kant-en-klaar op maat

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.