Platform voor de interieurbouwbranche
De lat voor afgewerkt fineer is opnieuw hoger gelegd
Shinnoki Natural Oak in een kinderdagverblijf.

De lat voor afgewerkt fineer is opnieuw hoger gelegd

Het integreren van hout in een interieurproject is kinderspel

Op Interzum Keulen was Decospan opnieuw aanwezig. Het bedrijf uit Menen, België, geldt als marktleider in de verwerking van fineerhout en wist de voorbije jaren een sterke groei te noteren. In menig kantoor en gezinswoning zijn dan ook producten van de fabrikant van gefineerde panelen en houten vloeren terug te vinden. Het aanbod aan oplossingen met hout is ondertussen flink toegenomen. De ‘total wood solutions’ omvatten naast de traditionele meubel- en decoratieve panelen en houten vloeren ook akoestische producten, houten balkjes, afgekante meubelonderdelen en nog veel meer.

Shinnoki Pebble Triba in een smoothiebar.

Wij brachten een bezoekje en presenteren u de opvallendste nieuwtjes: een volledig vernieuwde versie van Shinnoki en het gloednieuwe Astrata Coustics.

Shinnoki

Mei was de grote lanceringsmaand voor de nieuwe versie van de inmiddels wereldwijd bekende collectie kant-en-klare fineerpanelen van Decospan, dat onder de merknaam ‘Shinnoki’ over de toonbank gaat. Een imposante stand op Interzum gekoppeld aan een uitgekiende marketingstrategie zette de boodschap in de kijker: Shinnoki maakt het integreren van fineer in een interieurproject kinderspel. Robuuster dan ooit en met een ruime selectie aan looks wordt de elegantie van hout gekoppeld aan het comfort van fineer. 

Astrata Coustics in een slaapkamer.

Dubbele upgrade

In 2017 was het voor het laatst dat er een nieuwe collectie was uitgebracht. Hout is een modeproduct en dus mocht de samenstelling van de collectie wel eens herzien worden. De kleurspecialisten van Decospan hebben na veel wikken en wegen een nieuwe collectie samengesteld die uit 18 looks bestaat, netjes onderverdeeld in kleurgroepen. Maar naast deze esthetische ingreep is ook de technische kant van het product compleet herzien en naar een nieuw niveau gebracht dat ongezien is in de markt: het verniste oppervlak voelt als een soft-touch, is bestand tegen een breed scala aan vloeistoffen, is extra beschermend tegen dagdagelijks gebruik én heeft een supermatte afwerking. Een combinatie van USP’s die Shinnoki tot nieuwe hoogtes tilt. 

Meteen beschikbaar

Via de webshop zijn brochures en eenstalen vlot beschikbaar, zodat iedereen de nieuwe collectie kan ontdekken. Ook de website is volledig vernieuwd en voorzien van 3D beelden van de fineerpanelen zodat iedereen digitaal de nieuwe ervaring kan beleven. De collectie is reeds beschikbaar en wordt verdeeld via de handelaar in decoratief plaatmateriaal in uw buurt.

Combineren naar hartenlust

Naast Shinnoki trok Astrata Coustics de aandacht bij het betreden van de beursstand. Astrata is een gamma van decoratieve wandtoepassingen voor de creatieve geesten. Inspelend op de trend om akoestisch comfort te combineren met een architecturaal hoogstaand product, bedacht Decospan Astrata Coustics: dunne gefineerde balkjes op een akoestisch absorberend vilt. Naast het esthetisch hoogstaand karakter, hoeft er geen compromis te worden gesloten met het gebruiksgemak. Het product is namelijk beschikbaar in volledig afgewerkte looks die daarnaast makkelijk te installeren zijn. Bovendien is Astrata Coustics verkrijgbaar in dezelfde looks als de Shinnoki collectie, waardoor ze een perfecte aanvulling vormen voor elk droomproject.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.