Platform voor de interieurbouwbranche
De juiste kwaliteitslade vraagt om een gepast advies

De juiste kwaliteitslade vraagt om een gepast advies

Als het gaat om een kwalitatief goede lade, heeft de klant steeds meer keuzes voor zowel materiaalsoort als ook op het gebied van kleuren, bewerking of beslag. Een goed advies is hierbij van essentieel belang.

Kima is al 42 jaar een begrip op de Nederlandse markt.

 

“Wij geven klanten graag een passend advies over onze op maat gemaakte houten laden.” Job Feijen is sinds begin dit jaar de nieuwe eigenaar van Kima. Volgens hem is een eerlijk en vakkundig advies net zo essentieel als het maken van de juiste keuzes op het gebied van materialen. “Voor ons blijft het bieden van optimale kwaliteit dan ook altijd het uitgangspunt, zeker omdat het hier gaat om maatwerk lades van hoogwaardige kwaliteit.”

Kima is al 42 jaar een begrip op de Nederlandse markt. De klant heeft daarbij voldoende keuzemogelijkheden. Standaard wordt regelmatig noten-, beuken- en eikenhout gebruikt. “Mensen kiezen graag voor een natuurlijk product met een heel specifieke, chique uitstraling. Al ons werk gebeurt deels op ambachtelijke wijze maar ook met behulp van ons moderne machinepark. Het gaat vaak om verzoeken van interieur-, keuken- of scheepsbouwers die dit werk uitbesteden omdat de productie heel vakspecifiek is. Want voor veel mensen is behalve de kwaliteit van de materialen ook de uitstraling van groot belang.”

Een essentieel onderdeel van een kwaliteitslade is natuurlijk het beslag. Kima is hiervoor een samenwerking aangegaan met Häfele, specialist op dit gebied. Deze samenwerking heeft ertoe geleid dat Kima een partnershop is van Häfele. “Zij stellen dezelfde hoge eisen als wij”, zo vervolgt Feijen zijn uitleg. “Mede dankzij deze samenwerking kunnen wij voor ieder toepassingsprobleem een oplossing bieden. Wij maken gebruik van hun uitgebreide assortiment waardoor wij onze klanten een nog beter resultaat garanderen.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.