Platform voor de interieurbouwbranche
COREtec® versterkt marktpositie met nieuwe patronen, designs en producten

COREtec® versterkt marktpositie met nieuwe patronen, designs en producten

Het nieuwe jaar is nog maar net gestart en USFloors pakt al uit met nog maar eens nieuwe aanvullingen in het COREtec® gamma. In 2012 ontketende de marktleider in meerlagige rigide vloeren een ware revolutie in de sector met de 100% watervaste core technologie. Sindsdien breidt het succesbedrijf zijn aanbod gestaag verder uit. Met nieuwe patronen, formaten en designs. Hun goede voornemen voor 2019? Altijd vooruit kijken.   


Visgraat? Zo geklikt!
Geometrische vormen blijven populair in 2019. Op DOMOTEX en BAU, stelt COREtec® trots 8 designs van de Naturals Collection voor in een verfrissend visgraatmotief. De moderne visgraat klikvloer is beschikbaar in verschillende natuurlijke tinten met gekleurde v-groef en biedt een opmerkelijke dimensionele stabiliteit. Dankzij het gebruiksvriendelijke A & B kliksysteem, zijn de planken bovendien uitermate eenvoudig in installatie.

COREtec®, the Original
De vloerindustrie evolueert sneller dan ooit. COREtec® stond aan de start van dit succesverhaal, maar denkt er nog lang niet aan om te vertragen.

De onovertroffen speed-to-market en het breed designaanbod van de Amerikaanse marktleider met Belgische roots bleef niet onopgemerkt en viel onder meer in de smaak bij Warren Buffet, een van de meest succesvolle bedrijfsinvesteerders. Op de komende beurzen plant COREtec® een revolutionaire, nieuwe lancering in een secret room.

“Wij zijn dromers. Innovatie zit in ons DNA. Terwijl de rest van de markt nog werkt aan hun versie van het origineel, denken wij al aan de volgende grote ontdekking.– Jan Dossche, President USFloors Europe

 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.