Platform voor de interieurbouwbranche
HoutPro+

Complete software voor interieurarchitecten en -bouwers

design-express1_
Met Vectorworks kunnen eenvoudig, snel en nauwkeurig interieurs en meubilair op maat ontworpen worden.

Tekst | Johan Debaere

Beeld | Design Express

26 oktober 2022 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Software op maat van de klant

Interieurarchitecten en -bouwers hebben nood aan een krachtig softwarepakket dat hen kan ondersteunen om ontwerpen eenvoudig, snel, maar vooral nauwkeurig tot in de kleinste details te realiseren. Design Express is een ervaren partner voor de ontwikkeling van software op maat voor ontwerpers in verschillende sectoren. Met Vectorworks biedt deze specialist de meest complete ontwerpsoftware voor elke interieurbouwer: van conceptontwerp tot aan productie. Dit softwarehuis staat garant voor een praktijkgerichte ondersteuning bij elke stap.

Voor het team van Design Express kunnen de deuren van Houtpro+ niet snel genoeg geopend worden. Na 5 jaar is het tijd om weer eens alle innovatieve ontwikkelingen op het vlak van machines, gereedschappen en software te bekijken. 

“Deze editie van Houtpro+ is een ideaal platform om onze huidige klanten weer fysiek te ontmoeten, maar ook om nieuwe contacten te leggen. Bezoekers kunnen er de oplossingen van de verschillende softwarehuizen bekijken en met elkaar vergelijken”, stelt accountmanager Peter Waals. “Wij hebben alvast geopteerd voor een iets grotere stand in vergelijking met de vorige edities, omdat we de bezoekers deze keer met live demonstraties willen overtuigen van de mogelijkheden die onze software biedt om hen te ondersteunen in hun dagelijkse bezigheden.”

Maatwerk

Met Vectorworks biedt Design Express interieurarchitecten en –bouwers een flexibele oplossing, waarmee ze, onafhankelijk van elke producent, interieurs en meubilair op maat kunnen ontwerpen. “We hebben een sterke reputatie opgebouwd bij de interieurbouwers met interiorcad. Dit is een add-on module voor Vectorworks, waarmee de interieurbouwer ontwerp, presentatie, werkvoorbereiding en productie tot één optimale workflow kan combineren. Alles wordt in 3D-ondelen op maat weergegeven. De kastenconfigurator laat de gebruiker toe om elke kastvorm te creëren. Je kan ook onderverdelingen, materialen, fronten, beslag en andere elementen bepalen en bewerkingen, zoals boren, frezen of CNC-macro’s toevoegen. Met VectorWOP wordt de werkvoorbereiding in een CNC-bestand omgezet”, licht Mark Rap, consumer support en trainer, toe. 

“Naast de kwaliteit van onze software hechten we ook veel belang aan de ondersteuning van onze klanten bij de ontwikkeling en implementatie van de software, maar ook daarna. Ze kunnen immers steeds gebruik maken van onze technische support en onze uitgebreide kennisdatabase. We bieden ook verschillende trainingsopties, zoals online ‘Aan de slag’ gidsen, webinars en regionale trainingssessies online of op locatie.”

HAL 6 – STAND 6400  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht