Platform voor de interieurbouwbranche
Communicatie met de klant staat centraal tijdens HoutPro+
Waardenborg: Wij richten ons steeds meer op het aangenaam maken van een duurzame leefomgeving.

Communicatie met de klant staat centraal tijdens HoutPro+

Binnenwerk laat vier specialisten aan het woord die ieder met hun eigen specialisatie gericht zijn op de interieurs van gebouwen. Zij vertellen hoe zij tijdens de HoutPro+ proberen te achterhalen waar de – toekomstige – behoeften van de klanten liggen zodat ze zich dienstbaar kunnen opstellen naar de markt met passende duurzame oplossingen. 

Van Laere Hout

“Het bedrijf bestaat inmiddels 13 jaar en wij vinden deze vakbeurs een mooie gelegenheid om ons voor de eerste keer op deze wijze aan de markt te presenteren”, zegt Ruben van den Heuvel, van houthandel Van Laere Hout. “Bezoekers kunnen op onze stand (hal 5, stand 5400) gefineerde platen bekijken, maar ook massieve houten deurpanelen. Het zijn producten die vanzelfsprekend PEFC en FSC gecertificeerd zijn en vooral een toepassing vinden in de interieurbouw en woningbouw. Graag gaan wij tijdens de beurs een goed inhoudelijk gesprek met de bezoekers aan. Die gesprekken gaan dan over de behoefte van onze klanten, onze producten, de toegevoegde waarde die wij kunnen bieden en over het belang van duurzaamheid.”

De massieve houten deurpanelen zijn vanzelfsprekend PEFC en FSC gecertificeerd.

Dekoriet

Dekoriet is een groothandel en toeleverancier van meubelcomponenten en toebehoren voor de interieurbouw. “Ook wij willen graag met de klant in contact komen. Alleen zo kunnen we te weten komen wat onze meerwaarde voor de lange termijn is”, zo verklaart Germen de Boer. “Het is de eerste keer op HoutPro+ en op onze stand laten wij vooral de A-merken kantenband, lijmen en meubelbeslag zien. Tevens kunnen bezoekers op stand 6228 in hal 6 informatie krijgen over het recyclen van ABS-kantenband. Dit is een belangrijke duurzame ontwikkeling die wij onze klanten aanbieden.”

Het recyclen van ABS-kantenband is een belangrijke duurzame ontwikkeling van Dekoriet.

Waardenborg

Als specialist in binnendeuroplossingen heeft Waardenborg als doel om de markt opnieuw met het bedrijf kennis te laten maken. Sinds 2021 richt Waardenborg zich meer en meer op het aangenaam maken van een duurzame leefomgeving. Volgens Joey Kompier zal dit door middel van de presentatie van de drie productgroepen op de stand duidelijk naar voren komen. 

“Te beginnen met GarandB. Een volledig op maat gemaakte toegangsdeur, gereed om af te hangen voor gebruik in hotels, appartementen en zorgcomplexen. Een tweede productgroep zijn de Stamm deuren. Deze kenmerken zich door de naadloze aansluiting op het interieur.” 

Tevens wordt er tijdens de beurs aandacht besteed aan de nieuwste productgroep; Redoor. “Bij producten die gelanceerd worden onder het Redoor label ligt de focus op duurzaamheid, circulariteit en het gebruik van bio-based materialen. Waardenborg is hiervoor op zoek naar partners want duurzaamheid is een onderwerp dat alleen via samenwerking groeien kan. Kortom, genoeg te zien en ervaren op de stand (hal 6, stand 6242). Laat u op de stand inspireren door het gemak van een afhangklaar product, het uiterlijk van een deur en de technische specificaties.”

Met de configurator stelt de klant zelf eigen offerte met maatpanelen online samen.

Oldevuuren

Oldevuuren is specialist in de productie van maatwerkpanelen. Om de meerwaarde te laten zien, staat op hun stand hun eigen speciale online tool centraal. “Met deze configurator kunnen bezoekers zelf hun eigen offertes met maatpanelen online samenstellen, waarbij de prijs direct zichtbaar is.” Timo Venhuizen verklaart het belang van deze configurator: “De professional kan dankzij deze tool veel tijd besparen. In plaats van zelf bruto platen te bewerken, kunnen ze de exacte afmetingen en andere wensen met deze configurator invoeren. Na de productietijd krijgen ze de panelen keurig op maat en eventueel afgeband geleverd, voorzien van een label met gewenste info. Wij maken maatwerkpanelen op onze eigen productielocatie in Utrecht. Zo kan de vakman ondertussen doorwerken aan zijn interieurprojecten als een keuken. Dit zorgt voor tijdwinst en dus ook financieel voordeel.”

Wie de stand op het Houtplein bezoekt, kan de tool niet alleen via een groot videoscherm bekijken, maar kan direct ook zelf met deze configurator aan de slag. “Bijkomend voordeel van deze interactieve aanpak is dat wij direct en face to face het gesprek met de klant aan kunnen gaan. Daarvoor zijn vakbeurzen als deze uiteindelijk toch bedoeld: ontmoeten, informeren en nader kennis maken.”

HAL 6 – STAND 6122  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.