Platform voor de interieurbouwbranche
Broeinest UTR gaat van start

Broeinest UTR gaat van start

Op een centrale plek in Nederland, in de voormalige fabriek van Werkspoor Utrecht, opende Baars & Bloemhoff begin deze maand haar gloednieuwe hoofdkantoor en tevens nieuwe Broeinest locatie.  En dat is niet alles, in het hart hiervan bevindt zich een veelzijdig trainingscentrum waar kennis en skills op het gebied van materialen, technieken en ondernemerschap gedeeld worden. Hier broeit het niet alleen, maar komt succes ook echt tot leven. Eerder opende Baars & Bloemhoff al drie zeer succesvolle Broeinesten in Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam.

Van maker tot ontwerper en van architect tot student; binnen deze community kan in ieder geval iedereen terecht voor actuele praktische kennis en het juiste advies om samen nog mooiere en duurzamere interieurs te creëren.

Broeinest UTR is geboren uit het idee dat kennis delen de sleutel is tot verbetering én succes. “Tien jaar geleden startten wij ons HI-MACS-trainingscentrum in Nieuwegein en sindsdien worden jaarlijks honderden makers voorzien van (verwerkings)advies en materiaaltraining”, vertelt Nina Klijs, marketingmedewerker bij Baars & Bloemhoff. “Daarnaast werken we al jaren intensief samen met de vakmensen van de toekomst. Dit resulteerde in vruchtbare samenwerkingen met enkele onderwijsinstituten, zoals het Hout- en Meubileringscollege, CIBAP, TU Delft. Broeinest UTR voelt voor ons nu als een logische vervolgstap om makers en andere interieurprofessionals een nog gevarieerder kennisprogramma aan te bieden.”

De laatste snufjes

Nina vervolgt: “Onder leiding van voormalig meubelmaker Anthony Jannink en in samenwerking met Broeinest partners Klingelnberg-Klauss (member of the Optimat Group), PCK en Leitz-Service BV laten we in ons trainingscentrum de laatste snufjes zien op het gebied van materiaalverwerking, machines en gereedschappen. Denk daarbij aan de nieuwste (plaat)bewerkingen, software en ‘Operational Excellence’. Daarnaast denken wij graag mee over de stappen die je kunt zetten om je bedrijf nóg gezonder te laten groeien. Want hoe zit het eigenlijk met de Europese regelgeving op het gebied van veiligheid? Wat kun je doen om met je website bovenaan in Google te komen? En, wat betekent duurzaam ondernemen voor jouw bedrijf?”

Nina legt uit dat in samenwerking met de drie andere genoemde Broeinest locaties gehoor wordt gegeven aan uiteenlopende vragen vanuit de branche in de vorm van praktische workshops en trainingen tot aan boeiende lezingen en events.

‘Artist Impressions van wat Broeinest Utrecht gaat worden’

 

“Met de komst van een vierde Broeinest is elk verkoopkantoor van Baars & Bloemhoff voortaan vervlochten met een Broeinest”, zo besluit Nina. “Op deze manier zijn alle regio’s voorzien van een uitgebreide materialenbibliotheek. Of je nu met jouw klant op zoek gaat naar materialen die passen binnen zijn of haar droomkeuken, een workshop bijwoont om de kneepjes van het werken met solid surface te leren, of een brainstormsessie hebt met jouw team in een van onze vergaderruimtes, onze deur staat voor je open. Het uitgangspunt: wij zorgen dat jij vindt wat je zoekt!”

Broeinest is iedere werkdag geopend van 9:00 tot 17:00 uur. Omgeef je door de nieuwste materialen en machines, en ontdek alles wat deze locatie te bieden heeft! Nieuwsgierig naar het trainingsprogramma? Neem contact op met een vestiging of houd onze website in de gaten – baars-bloemhoff.nl.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.