Platform voor de interieurbouwbranche
HoutPro+

‘Boeiende ontmoetingen met de Nederlandse interieurbouwer’

Debal_2022-11-03-15.13.38
Group Blanchon bouwt volop aan een verdelersnetwerk in Nederland.

Tekst | Stephanie Demasure

Beeld | Group Blanchon

2 januari 2023 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Group Blanchon.  Onder die naam bundelt Ciranova voortaan samen met drie andere sterke merken de krachten. Het verhaal van het overkoepelend bedrijf en de kansen voor de interieurprofessional bracht het team naar vakbeurs HoutPro+. “Gerichte vragen van bezoekers bevestigen dat onze merken ook op de Nederlandse markt meerwaarde bieden”, concludeert salesmanager Mathieu Meulenaere.

HoutPro+ was een spannende maar tegelijk erg geslaagde ervaring. Zo kan Group Blanchon het wel samenvatten. Het bedrijf trok, na een eerdere gesmaakte passage op InCoDa, met zijn nieuwe naam en uitgebreid gamma naar de beursvloer in ’s-Hertogenbosch. Vier dagen lang vertelden ze hun verhaal aan de interieurbouwer. Met oog voor informatie, inspiratie en vooral heel veel ontmoetingen. Sommige bezoekers kenden een van de vier toonaangevende merken. Andere waren erg benieuwd naar wie de groep is en wat ze zoal doet.. Dat leverde veel nieuwsgierige vragen op, die Mathieu en zijn collega’s met alle plezier beantwoordden.

“Gerichte vragen van bezoekers bevestigen dat onze merken ook op de Nederlandse markt meerwaarde bieden”, concludeert salesmanager Mathieu Meulenaere.

Meer mogelijkheden voor de vakman

Dat Ciranova voortaan deel uitmaakt van Group Blanchon is een grote meerwaarde voor de vakman. Mathieu: “We bieden nu meer mogelijkheden, door de combinatie van meerdere merken. Zo willen we ons profileren op de Nederlandse markt en met HoutPro+ hebben we daarin mooie stappen gezet. De leuke contacten die we daar legden, zullen we nu goed opvolgen. We hopen hen binnenkort door te verwijzen naar een verdeler uit hun buurt. Dat verdelersnetwerk zijn we momenteel in Nederland volop aan het uitbouwen.”

De komende maanden en jaren zet Group Blanchon verder in op de Nederlandse markt. Daarvoor plant het bedrijf onder meer aanwezig te zijn op de volgende editie van HoutPro+.

“We hebben al enkele concrete plannen voor onze beursstand. Nu presenteerden we vooral op houten panelen. Tegen een volgende editie denken we na over tastbaardere elementen, zoals concrete maatwerkmeubelen. Wie dit jaar langskwam, zien we dus graag op een volgende HoutPro+ terug. Of eerder natuurlijk”, nodigt Mathieu de interieurbouwer uit.  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht