Platform voor de interieurbouwbranche
Terug naar overzicht

Ciranova

Al meer dan 90 jaar is Ciranova® de specialist in het ontwikkelen en produceren van afwerkingsproducten voor parket, meubelen en andere houten objecten. Dankzij het totaal gamma aan kleuringen, loogbeitsen, vernissen, oliën, wassen en onderhoudsproducten is Ciranova wereldwijd een bevoorrechte leverancier van houtbeschermingsproducten voor de houtverwerkende industrie.

Als proactieve onderneming maken wij dagelijks werk van Research en Development in onze eigen laboratoria met de meest geavanceerde technieken en nieuwste grondstoffen. Hoogwaardige producten die uw hout beschermen en kleuren zijn daarvan het logische gevolg. Zo brachten we reeds onze succesvolle anti-scratch vernis FORTICO en onze 1-laags olie UN1CO op de markt.

Als trendsetter in onzichtbare afwerkingen hebben we als nieuwste product de duurzame PLUS range geïntroduceerd op basis van biobased grondstoffen. Deze nieuwe producten zijn OCULTO PLUS, ECOFIX PLUS en WOODLOOK PLUS en geven uw hout een naturelle en onzichtbare afwerking.

Contacteer ons voor meer info of indien u een bezoek wenst om onze producten te ontdekken.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Afwerkingsproducten Adres Onledebeekstraat 9
8800 Roeselare
België
Telefoonnummer +32 51 30 11 40 E-mailadres [email protected] Website ciranova.eu

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.