Platform voor de interieurbouwbranche
Bijgespijkerd in meubelbeslag in 90 interactieve minuten
V.l.n.r. Sam van Rooij, Joey de Leuw en Jip Geeven bij het bedrijfspand van de Leuw Interieurbouw in Best.

Bijgespijkerd in meubelbeslag in 90 interactieve minuten

Volle aandacht voor noviteiten in meubelbeslag

In anderhalf uur tijd jezelf en je team bijspijkeren van alle noviteiten in meubelbeslag? In combinatie met een heuse (mini)bar vol versnaperingen? Häfele On The Move maakt het mogelijk. Het innovatieve concept biedt de exclusieve mogelijkheid om in een rustige setting, weg van drukke beurzen of even vlug tussendoor, de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van meubelbeslag te verkennen. Bij een recente sessie met het enthousiaste en frisse team van De Leuw Interieurbouw in Best, kregen Joey de Leuw, Jip Geeven en Sam van Rooij de kans om kennis te maken met de nieuwste meubeloplossingen van Häfele.

Häfele On The Move zorgt voor een verfrissende aanpak in vergelijking met traditionele beursbezoeken. Gedurende een sessie van één tot anderhalf uur krijg je de kans om ononderbroken te ontdekken wat Häfele te bieden heeft. Het maakt niet uit of je nu inkoper, directeur, calculator of werkplaatsmedewerker bent; elke deelnemer wordt betrokken en geïnformeerd. Het bedrijf moedigt deelname van meerdere disciplines binnen een bedrijf juist aan.

Marieke de Jong, Marketing Manager bij Häfele Nederland vertelt uit haar ervaring: “Door het samenbrengen van meerdere disciplines ontstaan juist interessante discussies waarbij een product vanuit verschillende invalshoeken wordt besproken. De inkoper bestelt bijvoorbeeld een goedkoper alternatief, waardoor een productiemedewerker mogelijk meer tijd kwijt is aan de verwerking ervan. Er ontstaan vaak spontane gesprekken over ervaringen met een bepaald product of bepaalde toepassing. Dat alleen al biedt interessante inzichten voor je bedrijf.”

Häfele On The Move in actie. Op de voorgrond links de nieuwste grependisplay en rechts een sample van de Arcqua waskom.

Antwoorden op maat

Onlangs stond Mitch Henskens van Häfele met dit unieke concept bij De Leuw Interieurbouw, waar hij Joey, Jip en Sam helemaal bijpraatte. Niet alleen over de meest recente introducties, maar ook over de voordelen van Service+ en over handige en tijdbesparende tips voor het snel vinden van informatie op de website. Eigen artikelen zoals grepen, Loox verlichting en Metalla scharnieren kwamen aan bod waarbij deze laatste een betaalbaar kwaliteitsalternatief zijn voor bijvoorbeeld Blum of Grass in minder frequent gebruikte meubels zoals nachtkastjes of kasten in bijkeukens. Naast het eigen huismerk werden ook de nieuwste producten van partners zoals Lamello en Arcqua uitgelicht.

Nieuwkomers in meubelbeslag vallen in de smaak

Häfele’s nieuwste introducties, zoals de Matrix Extra maatwerk lade-indeling en de onlangs gelanceerde grependisplay, valt bij de heren in de smaak. Er wordt zelfs direct na afloop van de sessie een grependisplay in de showroom geplaatst. Jip Geeven – Interieurontwerper bij de Leuw – ziet de meerwaarde van het display voor zijn ontwerppresentatie aan de klant: “De grependisplay is een aanvulling op de moodboards die ik maak voor onze opdrachtgevers, zo kunnen ze direct de greep bij de gekozen materialen zien en voelen.”

Ook de nieuwste collectie Arcqua opbouw waskommen, gemaakt van Cast Marble (een combinatie van duurzaam polymeerhars en marmerpoeder) wordt goed ontvangen. Met hun mooie afwerking en aantrekkelijke prijs bieden ze een goed alternatief voor Solid Surface waskommen.

In 90 minuten worden Jip, Joey en Sam door Mitch op de hoogte gebracht van al het nieuws in het Häfele assortiment.

Samenwerking voor de toekomst

Met een eeuw aan ervaring en de voortdurende drang tot vernieuwing, belooft Häfele zijn klanten een inspirerende voortzetting van hun reis in de toekomst. Ter ere van hun 100-jarig bestaan onthullen ze de laatste 100 dagen van het jaar een reeks interessante jubileumacties. Ze versterken zo het fundament voor de verdere samenwerking met hun klanten. Terwijl de interieurbouwsector zich blijft ontwikkelen, bouwen ze verder aan een nieuwe standaard voor meubelbeslag in combinatie met Service+, inspirerende presentaties en nauwe samenwerking.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.