Platform voor de interieurbouwbranche
Abet Laminati, de meest veelzijdige en uitgebreide collectie hpl
kleurenpallet: © Abet Laminati

Abet Laminati, de meest veelzijdige en uitgebreide collectie hpl

Abet Laminati, de Italiaanse producent van high-quality hpl komt dit najaar naar buiten met een vernieuwde collectie. Het Harelbeekse Triplaco, dat exclusief distributeur is van deze HPL-collectie maakt van de gelegenheid gebruik om ook haar HPL-stockcollectie van dit merk te te vernieuwen.

Brede waaier van kleuren, structuren en decoren

De collectie van Abet Laminati biedt interieurbouwers een ongekende keuze aan kleuren en structuren: maar liefst 136 unikleuren kunnen worden gecombineerd met 26 verschillende structuren. Voor de voorraadcollectie bij Triplaco werd gekozen om alle beschikbare unikleuren uit de Abet collectie in de klassieke SEI-structuur op stock te houden. Deze structuur is een klassieker op de markt: sterk, onderhoudsvriendelijk én subtiel! 

Het populaire wit (decor 410) en zwart (decor 421) van Abet Laminati vind je dan wel weer standaard bij Triplaco terug met 10 verschillende structuren.

Ook de keuze aan houtdecoren binnen Abet Laminati is zeer breed. Zoals het echte Italianen betaamt zijn zij heel gevoelig voor kleuren en structuren én altijd op zoek naar dat tikkeltje meer. Dat zorgt ervoor dat ook hun hpl collectie met houtdecoren door de jaren heen zeer uitgebreid is geworden.

Polaris, hét antifingerprint HPL!

De Polaris collectie van Abet Laminati biedt 22 decoren in een ultramatte uitvoering met 100% antifingerprinteigenschappen. De extreme krasresistentie én de zijdezachte touch maken dit laminaat tot een zeer geliefd materiaal bij interieur- en keukenbouwers. Bovendien werden binnen de vernieuwde collectie een aantal hele hippe trendkleuren toegevoegd waarvan we nu al vermoeden dat die zullen uitgroeien tot klassiekers!

Binnen de Belgische voorraadcollectie van Triplaco werd er heel bewust gekozen om elk houtdecor aan te bieden in combinatie met de op dat decor bestpassende houtstructuur. Dat zorgt voor een heel natuurgetrouw aanbod aan houtimitatiedecoren bij Triplaco.

Op die manier kan je jouw interieurproject wel afwerken met de looks, maar niet met de zorgen van natuurlijk hout zodat het gemak van jouw eindklant voorop komt te staan.   

Ook steendecoren winnen steeds meer aan belang: zo lanceert Abet Laminati twee nieuwe structuren. Ostuni, een structuur met het uitzicht van leem en Geo, een meer gestructuurde steenstructuur die ruwheid en zachtheid combineert. Ook hier weer leveren deze structuren in combinatie met de juiste steendecoren verrassend natuurgetrouwe laminaten op die uiteraard ook teruggevonden kunnen worden bij Belgisch distributeur Triplaco.

Specials maken de nieuwe voorraadcollectie van Triplaco helemaal af

Een gepersonaliseerd interieur vraagt dikwijls om iets extra’s. Ook daar werd aan gedacht binnen de nieuwe Belgische collectie van Abet Laminati. Zo kan je binnen de stockcollectie van Triplaco bijvoorbeeld ook een roségouden metaallaminaat in een gebluste structuur terugvinden. Voor de durvers, of voor wie op zoek is naar dat leuke extraatje!

Met de talloze mogelijkheden binnen de hpl-wereld van Abet Laminati is Triplaco dan ook bijzonder trots om exclusief distributeur van dit Italiaans topmerk te zijn. De vernieuwde Abet Laminati voorraadcollectie vind je vanaf dit najaar bij Triplaco!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.