Platform voor de interieurbouwbranche
Passend, compleet en sterk plaatmateriaal
Bram Vreugdenhil & Interior Vitamins

Passend, compleet en sterk plaatmateriaal

Voor iedere toepassing de juiste plaat

De beste vorm van duurzaamheid is het verlengen van de levensduur. Dit kan in een interieur door de binnenruimte aan te passen aan het gebruik en de tijdgeest. Met het juiste product voor de juiste toepassing draagt Pantoni hieraan bij. Plaatmateriaal waar je als ontwerper of maker van de mooiste interieurs altijd op kunt bouwen. Het gaat om zestig decoren die zijn verdeeld over een vaste basiscollectie en een momentcollectie die inspeelt op de trends van het moment. Alle decoren zijn vrij te combineren op een van de zes beschikbare duurzame dragermaterialen. 

Het juiste materiaal voor de juiste toepassing

“Met de keuze uit zes dragermaterialen is er voor elke interieurtoepassing een oplossing”, aldus Fabian van Vliet (Product Owner Pantoni). “Van spaanplaat tot berken of MDF, maar ook Eco-LSB, Ecoplex en Stabilo. Alle dragers zijn zoveel mogelijk op basis van gerecycled of bio-based materiaal en dragen een FSC of PEFC-certificaat.”

Pantoni

Het merk draagt bij aan het verlengen van de levensduur van een interieur door de juiste kwaliteit drager voor de juiste toepassing aan te bieden. Pantoni biedt een hoogwaardige en sterke drager met een sterke HPL toplaag. Het eindproduct wordt in Nederland geproduceerd op een energieneutrale productielocatie. Tot slot worden de plaatmaterialen met een minimale logistieke belasting bij de verwerker geleverd. Achter de schermen is in de afgelopen periode flink gewerkt aan de samenstelling van een nieuwe collectie Pantoni plaatmaterialen met een einddikte van 18 mm.

Fabian vertelt: “De basiscollectie bestaat uit 40 hardlopende decoren en is gebaseerd op de afname van de meest favoriete HPL decoren van de afgelopen jaren. Deze collectie is nu aangevuld met 20 trendy decoren, de momentcollectie. Het unieke aan de laatste collectie is dat deze elk jaar een update zal krijgen op basis van de op dat moment spelende trends.”

Project Badkamer Hengelo

Ontwerp Interior Vitamins

Materiaal Pantoni Berken met Egger U390/9

Nieuwe website

Op de nieuwe website, die medio februari 2023 live gaat, siert een nieuw logo al fraai in de header. In het assortiment maak je makkelijk een passende keuze door een filtermenu aan de linkerzijde. Hier kies je een drager en het decor dat het beste bij het interieurproject past, aangevuld met de juiste uitstraling en de belangrijkste eigenschappen. Wil je de decoren liever eerst live zien, dan vraag je hier ook direct je stalen aan. 

Decorvrijheid is een groot pluspunt

Fabian sluit af met enkele voordelen van de plaat: “De decorvrijheid die de plaat aan twee zijden te bieden heeft, is een groot pluspunt. Zo kies je voor twee dezelfde zijden of je combineert twee verschillende decoren. Daarnaast zijn de dragers duurzaam, is de verlijming watervast en is de einddikte van de plaat altijd 18 mm. Met de plaatmaterialen van Pantoni kies je voor passend, compleet en sterk plaatmateriaal voor jouw interieurproject.”

Project 365 Capital Amsterdam

Ontwerp Fokkema & Partners Architecten BV

Realisatie Merbo

Fotografie Bram Vreugdenhil

Materiaal Pantoni MDF met H1714/19, H1714/18 en U999/18

Wil je meer informatie over Pantoni of een stalenmap ontvangen? Neem dan contact op met een van de verdelers bij jou in de buurt: Alldeco in Lochem, Asilva in Steenwijk, Deco-Nova in Nederweert, Decovisie in Den Bosch, Drimensa in Zaandam of Iboma in Lopik.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.