Platform voor de interieurbouwbranche
Op zoek naar nieuwe contacten over de landsgrens
Robaco nam deel aan HoutPro+ om nieuwe contacten te leggen en de kennis naar de Nederlandse markt uit te breiden.

Op zoek naar nieuwe contacten over de landsgrens

‘We houden steeds één doel voor ogen: het optimaliseren van het productieproces bij onze klanten’ 

Bedrijven die willen groeien, moeten hun grenzen durven verleggen. Soms moet je daarvoor ook letterlijk over de landsgrenzen heen kijken. Robaco is al decennia lang een gevestigde waarde op de Belgische markt als toeleveringsbedrijf voor de hout- en meubelindustrie. De firma combineert een divers aanbod aan producten met een eigen slijpservice en een deskundige technische ondersteuning. Met hun deelname aan de HoutPro+ beurs wilden ze nieuwe contacten leggen en hun kennis ook uitbreiden naar de Nederlandse markt toe.

Robaco kan voor elk specifiek plaatmateriaal een ABS kantenband voorstellen, die perfect erbij aansluit.

Meubel-, keuken- en badkamerfabrikanten, interieurbouwers, schrijnwerkers, winkelinrichters, platenhandelaars, …, en ieder ander bedrijf dat actief plaatmateriaal of massief hout verwerkt, werkt samen met een toeleveringsbedrijf als Robaco voor allerlei ondersteunende producten. “We hebben in België door de jaren heen een sterke reputatie opgebouwd als het gaat om snijgereedschappen, maar ook lijmen, kantenbanden, fineerkanten, drevels, cleaners, schuurmiddelen, …. We beschikken bovendien over een eigen slijpservice voor snijgereedschappen”, vertelt zaakvoerder Bruno Vermote. “We houden steeds één doel voor ogen: het optimaliseren van het productieproces bij onze klanten. Daarvoor combineren we ons gamma aan kwaliteitsproducten met een doorgedreven expertise én persoonlijk contact.”

Robaco heeft door de jaren heen een sterke reputatie opgebouwd als het gaat om snijgereedschappen.

Nederlandse markt

Robaco nam recent deel aan HoutPro+ met als doel nieuwe contacten te leggen en de kennis uit te breiden naar de Nederlandse markt. De focus lag voornamelijk op snijgereedschappen en kantenbanden. Dat zijn immers twee productgroepen, waar de firma met haar jarenlange expertise heel wat ondersteuning kan bieden. 

“We hebben een brede technische kennis als het gaat om snijgereedschappen en kunnen voor elk specifiek plaatmateriaal een ABS kantenband voorstellen, die perfect erbij aansluit. We kiezen daarom bewust voor een samenwerking met sterke merken. Onze voorraad omvat de kantenbanden van Döllken en Hranipex. We werken ook heel nauw samen met Wirutex, dat zich steeds meer profileert als een totaalproducent van snijgereedschappen”, legt Vermote uit. “Onze noorderburen toonden alvast veel interesse voor onze producten en apprecieerden vooral ook onze persoonlijke aanpak, waardoor we heel dicht bij de klanten staan. Net als in België willen we in Nederland een trouw klantenbestand uitbouwen, waarmee we op de lange termijn kunnen samenwerken.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.