Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuwe modulaire wandsystemen: snel, stijlvol en duurzaam

Nieuwe modulaire wandsystemen: snel, stijlvol en duurzaam

Bovendien volledig demonteerbaar

Vraagt u zich wel eens af hoe u winkels vier keer sneller kan renoveren, een hotelketen kan omtoveren tot prachtige ruimtes waar gasten zich welkom voelen, of de volgende generaties werknemers kan laten uitblinken in duurzame kantoren? Of wilt u in de modulaire bouw tot wel 20% extra capaciteit genereren? De antwoorden op deze vragen zijn eigenlijk heel eenvoudig: kies voor Clicwall-wandsystemen! 

Door de Clicwalls is er een aparte kantoorruimte gecreëerd.

Je doorlooptijd verkorten? 

Met Clicwall-wandsysteem trekt u in een mum van tijd voorzet- en scheidingswanden op. Dankzij het innovatieve klikprofiel kunnen de panelen snel en stofvrij worden geïnstalleerd. Omdat de panelen al afgewerkt zijn (negatie vermijden), kan de ruimte na de plaatsing onmiddellijk in gebruik worden genomen. Nooit meer schuren of plamuren, geen tijdsverlies meer met schilder- of behangwerken. Bovendien is Clicwall uitermate kras- en vlekbestendig, waardoor uw wanden ook op lange termijn hun kwaliteit behouden. 

De kenmerken op een rijtje:

• Vier keer krasbestendiger dan geschilderde alternatieven;

• Kan tegen een stootje;

• Vuilafstotend en onderhoudsvriendelijk;

• Antibacterieel.

Grenzeloze mogelijkheden in design en materiaal

Van unikleuren tot houtdesigns, steen- en textiellook. De afwerkingsmogelijkheden zijn eindeloos! Op zoek naar een totaaloplossing? Ontdek de Unilin Decorative Range. Van wanden tot deuren, kasten en tafels: alles is beschikbaar in volledige kleur- en designmatch in melamine en HPL voor meubilair, deuren en kantenband. 

Je ziet niet dat in deze gang een modulair wandsysteem is gebouwd.

Duurzaam alternatief 

Wist u dat Clicwall gemaakt is van 100% herwonnen hout? En dat is niet alles! Clicwall is volledig demonteerbaar, en kan dus na een eerste project tot 10 keer herplaatst worden. Daarna kan het zelfs nog worden gebruikt als grondstof voor het unieke MDF-recyclingprogramma van Unilin.

Ervaar het zelf 

Eerst zien, dan geloven? Laat u verrassen door de snelle installatie en ruime keuze aan designs tijdens een opleiding op maat aan de (digitale) Clicwall Academy, de plek waar inspiratie, techniek en expertise samenkomen! 

Wat mag u daar verwachten?

• Laat u inspireren door Green shadow, Goldfish orange, Master Oak en talloze andere designs;

• Ontdek hoe Clicwall brandbestendigheid en akoestische prestaties verbetert;

• Leer meer over het duurzaamheidsverhaal van Clicwall;

• Optimaliseer jouw specifieke projectopstelling en krijg assistentie op de werf.

Sector in de spotlight: de horeca

Is de horecazaak van uw klant dringend toe aan renovatie? Of is er nood aan uitbreiding maar vreest hij dat de werken zijn gasten zullen storen? Met Clicwall is dit dilemma verleden tijd! Dankzij de stof- en vuilvrije installatie ondervinden restaurantbezoekers en hotelgasten geen hinder meer van renovaties of uitbreidingen. De modulaire Clicwall-wandpanelen met gepatenteerd klikprofiel kunnen namelijk stofvrij worden geïnstalleerd, waardoor horecazaken een verbeterslag kunnen maken of een nieuwe look kunnen genereren, zonder dat de gasten er last van hebben. En, er is nog een voordeel: u hoeft helemaal geen rekening te houden met droogtijden: ideaal wanneer de oplevering strak is gepland en uitloop niet gewenst is!

Slijtvast en onderhoudsvriendelijk

Een linnenkar die botst tegen de muur? Geen zorgen. De Clicwall MDF-panelen bereiken een duidelijke verbetering ten opzichte van traditionele wandbekledingen (5N). Een zwarte streep op de wand? Geen enkel probleem! Met een natte doek en allesreiniger is die in een mum van tijd verdwenen.

Brandwerend

Veiligheid staat vanzelfsprekend voorop. De wandsystemen zijn namelijk ook beschikbaar in brandvertragende opstelling (EI30/EI60). Deze panelen bieden alle troeven van de standaard Clicwall, maar voldoen ook aan de strenge brandvoorschriften van openbare gebouwen.

Ruimte voor details

Een televisie, een kunstwerk of een mooie spiegel ophangen? Met Clicwall kunnen deze elementen probleemloos worden bevestigd, zonder verstevigingspaneel. Om de wand helemaal af te werken, kunt u kiezen uit een heel assortiment aan stijlvolle accessoires: van kantenband in bijpassend Unilin Decorative Range design tot aan een tijdloze MDF-plint en strak aluminium.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.