Platform voor de interieurbouwbranche
Een mooie ’teaser’ in decoratief plaatmateriaal op Material District

Een mooie ’teaser’ in decoratief plaatmateriaal op Material District

Er is geen beurs die zich zo goed leent om het publiek lekker te maken voor een nieuwe collectie decoratief plaatmateriaal als Material District. Precies de reden waarom FINSA de in april te introduceren nieuwe Gama Duo 2020-2022 collectie even laat proeven.

Chelsey Kuijt is begin december als opvolger van Lennert Sieling in dienst getreden bij FINSA. De kersverse marketingmanager is bereid om een tipje van de sluier op te lichten over de teaser op Material District.

Gama Duo leent zich prachtig voor toepassing in sanitaire ruimtes.

 

Collectie in melamine en HPL

“Het bijzondere aan de nieuwe collectie Gama Duo ten opzichte van de oude, is het feit dat er nieuwe texturen zijn toegevoegd. Het ziet er niet alleen echt uit, het voelt ook zo”, legt Chelsey uit. “Zo is er één nieuwe steenachtige textuur opgenomen in de collectie en vinden we diverse uni-kleuren, fantasie decoren en schitterende houttexturen in het nieuwe palet.”

Smaakvolle combinaties in Gama Duo.

 

In de fantasiecollectie treffen we onder andere steen-, marmer- en betondecoren aan. “Schitterend toepasbaar in keukens, badkamers, in standbouw, interieurbouw en voor het maken van meubels”, licht Chelsey toe. De decoren zijn verkrijgbaar in melamine en HPL. De stand op Material District is op zichzelf al overtuigend, deze wordt namelijk opgebouwd uit twee nieuwe decoren uit de Gama Duo 2020-2022 collectie.” De nieuwe steentextuur staat hier vol in de aandacht. Dat levert spannende contrasten op. De stand is de moeite waard om te zien en om aan te raken. Er valt echt iets te beleven op deze manier.”

Ook de meubelindustrie ziet mooie toepassingen voor Gama Duo.

 

Kijken, voelen en proeven

Chelsey: “Het wordt kijken, voelen en proeven op Material District, maar daar blijft het even bij. Het is en blijft een teaser, bezoekers krijgen nog niets mee naar huis. Alles dient puur ter inspiratie en moet ervoor zorgen dat iedereen reikhalzend gaat uitkijken naar de officiële introductie in april.”

De lancering van de collectie geschiedt via de verdelers. Ook de vestigingen van Broeinest worden ingezet: “We houden introductiefeestjes op de diverse Broeinestlocaties, waar FINSA partner is. Op Material District nodigen we mensen uit om daar naartoe te komen.” Voor FINSA is het inmiddels de zesde deelname aan Material District. We vragen naar de afmetingen van het plaatmateriaal. Chelsey antwoordt: “De nieuwe Gama Duo collectie komt standaard in 2850 mm x 2100 mm x 18mm als we naar de melamine variant kijken. Voor de HPL variant gelden maten van 3050 mm x 1300 mm. Het zijn gangbare maten. Uiteraard zal er worden voorzien in bijpassende kantenafwerking. Een perfecte match met het decor, zoals iedereen van FINSA gewend is.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.