Platform voor de interieurbouwbranche
Clicwall-wandsystemen van Unilin Panels: snel, stijlvol en duurzaam

Clicwall-wandsystemen van Unilin Panels: snel, stijlvol en duurzaam

Vraag jij je af hoe je winkels tot 4 keer zo snel kan renoveren, een hotelketen kan omtoveren tot prachtige ruimtes waar gasten zich welkom voelen, of de volgende generaties werknemers kan laten uitblinken in duurzame kantoren? Of wil jij in de modulaire bouw tot wel 20% extra capaciteit genereren? Kies dan voor Clicwall-wandsystemen! 

De perfecte combinatie van een snelle plaatsing en onklopbare techniciteit

Met het Clicwall modulair wandsysteem trek je in een mum van tijd voorzet- en scheidingswanden op. Dankzij het innovatieve klikprofiel kunnen de panelen snel en stofvrij worden geïnstalleerd. Omdat de panelen niet meer moeten worden afgewerkt, kan de ruimte na de plaatsing onmiddellijk in gebruik worden genomen. Nooit meer schuren of plamuren, geen tijdsverlies meer met schilder- of behangwerken. Bovendien is Clicwall uitermate kras- en vlekbestendig, waardoor jouw wanden ook op lange termijn hun kwaliteit behouden. 

  • 4 keer krasbestendiger dan geschilderde alternatieven
  • Kan tegen een stootje
  • Vuilafstotend en onderhoudsvriendelijk
  • Antibacterieel

Grenzeloze mogelijkheden in design en materiaal

Clicwall biedt meer dan 160 exclusieve designs: van unikleuren tot houtdesigns, steen- en textiellook. De mogelijkheden zijn eindeloos! Op zoek naar een totaaloplossing? Ontdek de Unilin Decorative Range. Van wanden tot deuren, kasten en tafels: alles is beschikbaar in volledige kleur- en designmatch in melamine en HPL voor meubilair, deuren en kantenband.

Duurzaam alternatief voor traditionele wandbekleding

Wist je dat Clicwall gemaakt is van 100% herwonnen hout? En dat is niet alles! Clicwall is volledig demonteerbaar, en kan dus na een eerste project tot 10 keer herplaatst worden. Daarna kan het zelfs nog worden gebruikt als grondstof voor het unieke MDF-recyclingprogramma van Unilin.

Clicwall Academy 

Eerst zien, dan geloven? Laat je verrassen door de snelle installatie en ruime keuze aan designs tijdens een opleiding op maat aan de (digitale) Clicwall Academy, de plek waar inspiratie, techniek en expertise samenkomen!

Wat kan je verwachten?

  • Laat je inspireren door Green shadow, Goldfish orange, Master Oak en talloze andere designs.
  • Ontdek hoe Clicwall brandbestendigheid en akoestische prestaties verbetert.
  • Leer meer over het duurzaamheidsverhaal van Clicwall.
  • Ervaar hoe je met Clicwall je project sneller oplevert.

Sector in de spotlight: Clicwall in de horeca

Is de horecazaak van jouw klant dringend toe aan renovatie? Of is er nood aan uitbreiding maar vreest hij dat de werken zijn klanten zullen storen? Met Clicwall is dit dilemma verleden tijd! Dankzij de stof- en vuilvrije installatie ondervinden restaurantbezoekers en hotelgasten geen hinder meer van renovaties of uitbreidingen.

Snelle en stofvrije installatie

De modulaire Clicwall-wandpanelen met gepatenteerd klikprofiel kunnen stofvrij worden geïnstalleerd, waardoor horecazaken kunnen worden gerenoveerd of uitgebreid zonder de klanten te hinderen. Je hoeft bovendien geen rekening te houden met droogtijden: ideaal wanneer de timing strak zit.

Slijtvast en onderhoudsvriendelijk

Clicwall bereikt een impactresistentie tot wel 20N: een duidelijke verbetering ten opzichte van traditionele wandbekledingen (5N). De Unilin MDF-panelen kunnen dus tegen een stootje. Een zwarte streep op de wand? Geen enkel probleem! Met een natte doek en allesreiniger is die in een mum van tijd verdwenen.

Brandwerend

Veiligheid voorop. Clicwall-wandsystemen zijn ook beschikbaar in brandvertragende opstelling. Deze panelen bieden alle troeven van de standaard Clicwall, maar voldoen ook aan de strenge brandvoorschriften van openbare gebouwen.

Ruimte voor details

Tv, kunstwerk of spiegel ophangen? Met Clicwall kunnen deze elementen probleemloos worden bevestigd, zonder verstevigingspaneel. Om je wand helemaal af te werken, kan je kiezen uit een heel assortiment aan stijlvolle accessoires: van kantenband in bijpassend Unilin Decorative Range design tot een tijdloze MDF-plint en strak aluminium.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.