Platform voor de interieurbouwbranche
Blok Plaatmateriaal beschikt over volautomatische platenmagazijn

Blok Plaatmateriaal beschikt over volautomatische platenmagazijn

Vanwege de sterk aanhouden groei bij Blok Plaatmateriaal beschikt de vestiging Ede over een volautomatische platenmagazijn. Eerder dit jaar heeft de vestiging het magazijn al met 1100 m2 uitgebreid. Het platenmagazijn is bedoeld om orders zeer secuur en krasvrij klaar te zetten. Met de komst van de machine kan Blok Plaatmateriaal nog beter aan de toenemende vraag aan plaatmateriaal voldoen en wordt het picking proces vereenvoudigd. Door de machine ook buiten kantoortijden te laten draaien, stelt het zich in staat een hogere productiviteit te garanderen. Wat resulteert in een efficiëntere werkomgeving.

De firma Duivestein Techniek in Oss heeft de volledig automatisch platenmagazijn ingebouwd. Het platenmagazijn heeft een afmeting van 50 x 20 meter en een werkhoogte van 3 meter. Hierdoor wordt het nieuwe deel van het magazijn optimaal benut. Het automatische platenmagazijn is aangesloten op het orderverwerkingssysteem van Blok Plaatmateriaal waardoor de machine, na opdracht van de operator, orders van klanten klaarzet. Het klaarzetten gebeurt voornamelijk ‘s nachts, waarna de orders ‘s morgens op transport kunnen naar de klant. Dit geeft Blok Plaatmateriaal de mogelijkheid om orders te ontvangen en uit te leveren in een zeer kort tijdsbestek.

Blok Plaatmateriaal is in 1981 opgericht in Beverwijk en heeft sinds 2013 een tweede vestiging in Ede. Het bedrijf is uitgegroeid tot een specialist in het leveren en verwerken van decoratief en constructief plaatmateriaal. Zij leveren aan de professionele interieurbouw, project-afbouw en meubelfabrikant. Het assortiment bestaat o.a. uit basisplaten zoals MDF en multiplex. Daarnaast leveren zij HPL van A-merken als Abet Laminati en Formica én fineer van Decospan. Blok Plaatmateriaal streeft naar circulair ondernemen. Met circulair gemelamineerd spaanplaat van Unilin Evola in het assortiment, zetten zij de eerste stap naar een duurzame toekomst.

Voor klanten in de interieurbouw, meubelmakerijen en project-afbouw heeft Blok Plaatmateriaal een modern machinepark om gespecialiseerde bewerkingen uit te voeren zoals het plakken en persen van HPL, zagen, kanten aanlijmen, boren en cnc-frezen. Dit alles met hoge kwaliteit, zonder poespas, met de vaste hand van de vakman. Voor meer informatie over Blok Plaatmateriaal kunt u terecht op www.blokplaatmateriaal.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.