Platform voor de interieurbouwbranche
Allround specialist in software voor schrijnwerkerijen
De HEXAGON – ALPHACAM-oplossing voorziet de besturing van de meest complexe machines.

Allround specialist in software voor schrijnwerkerijen

Met meer dan 25 jaar ervaring is CBA de specialist in het implementeren van technische oplossingen voor schrijnwerkerijen. Met HEXAGON – CABINET VISION biedt het bedrijf een volledig geïntegreerde, modulaire en gespecialiseerde softwareoplossing voor ambachtslieden en de meubelindustrie.

In 2011 nam CBA de distributie van HEXAGON – CABINET VISION over voor de Benelux. Vandaag worden honderden machines ermee aangestuurd en zijn klanten uit zowel grote als kleine ondernemingen bijzonder tevreden van de toepassing. Met meer dan 40.000 gebruikers wereldwijd is CABINET VISION de meest complete technische softwareoplossing voor keukenbouwers, interieurinrichters, meubelmakers, schrijnwerkers. Als gebruiker begin je met een eenvoudige oplossing die je laat evolueren volgens je noden, om zo alle aspecten te dekken voor het ontwerp, de presentatie, de kostprijsberekening, de verkoop, de optimalisatie en de productie van meubelen, met een geavanceerd beheer van de werkplaats, de machines, de nesting, de labels en de workflow.

Van advies tot implementatie en training

Voor gebruikers met andere of meer gevorderde behoeften, bijvoorbeeld op het gebied van graveren of de productie van complexe onderdelen, biedt de HEXAGON – ALPHACAM-oplossing een antwoord op bijna alle scenario’s en voorziet de besturing van de meest complexe machines. Voor de productie van trappen kiest CBA al jaren voor de toonaangevende oplossingen van Compass Software. 

In dezelfde filosofie zijn slechts een paar muisklikken nodig om met deze oplossing één of meerdere trappen in hetzelfde project te ontwerpen, met een indrukwekkend niveau van detail. CNC-programma’s zijn direct beschikbaar en klaar voor productie. 

Door de SL-Laser-projectoren duurt het positioneren van de onderdelen op de bewerkings- of verlijmtafels slechts enkele seconden waardoor een perfecte, foutloze en veilige bewerking is gegarandeerd.

Bij CBA staan oplossingen centraal, want in dit zeer gespecialiseerde vakgebied gaat het niet om het verkopen van een softwarepakket of een eenvoudige extra functie. De kracht van het bedrijf zit in het adviseren, opzetten, trainen en ondersteunen van de gebruikers met een langetermijn-partnership als rode draad doorheen zijn aanpak.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.