Platform voor de interieurbouwbranche
Alles wat het hart van de interieurbouwer begeert!

Alles wat het hart van de interieurbouwer begeert!

‘Goed gereedschap is het halve werk’. U kent het spreekwoord en als interieurbouwer weet u dat deze woorden alles zeggend zijn. De definitie van goed gereedschap? Of beter gezegd, goede powertools? Dat is apparatuur waarmee op professioneel niveau comfortabel en secuur doorgewerkt kan worden. Storingsvrij, voor het mooiste resultaat.

Festool begrijpt als geen ander waar de interieurbouwer belang aan hecht en heeft in haar uitgebreide leveringsprogramma dan ook een range producten waar de vakman zijn vingers bij aflikt. We nemen u graag even mee op een ‘rondje Festool’ om te laten zien dat het one-stop-shopping is bij dit merk.

Een perfecte kant begint met de Festool Conturo KA 65.

 

De ideale invalcirkelzaag voor de vakman

Kijken we naar de Festool TS 55 REBQ-Plus, dan zien we een invalcirkelzaag die robuust gebouwd is, maar desondanks licht in gewicht. Dat maakt hanteren gemakkelijk. Er kan haaks gezaagd worden tot 47˚ met deze invalcirkelzaag, die van absolute topkwaliteit is. De machine kent een lange levensduur en werkt loepzuiver en splintervrij, zagen kan tot 55 mm. De zeer nauwkeurige werking zorgt voor een top eindproduct. De TS 55 REBQ-Plus beschikt over een dubbele diepte-instelling, hoekinstelling en een verschuifbaar kijkvenster. De aanwezige snelrem en het terugverend spouwmes maken hem ook nog eens zeer veilig. Deze zaag is ideaal te combineren met de stofzuigers van Festool, zoals de CTL Mini bijvoorbeeld.

De Festool TS 55 REBQ-Plus is een invalcirkelzaag die robuust gebouwd is, maar desondanks licht in gewicht.

 

Extreem veelzijdige accu-schroefboor-machines met extra voordeel

Voor de professional heeft Festool een welkome aanbieding: tot en met 30 november 2019 krijgt u bij aanschaf van één van de accu-machines die aan de actie deelnemen een gratis 5,2 Ah AIRSTREAM accu! De vakman wordt daarmee niet alleen beloond met een veelzijdige accu-schroefboormachine, maar profiteert ook nog eens van een extra accu. Deelnemende machines aan deze actie zijn: de klopboormachine QUADRADRIVE PDC 18/4, de schroefboormachine T18+3, de schroefboormachine QUADRADRIVE DRC 18/4, de schroefboormachine C 18, de boorhamer BHC 18 en de schroefautomaten DWC 18-2500 en DWC 18-4500. Stuk voor stuk fijne machines om in alle vrijheid mee te werken en met de extra accu goed voor nog langer werkplezier. Deelnemen kan via festool.nl

Multifunctionele bovenfrees

Is het niet fijn om een bovenfrees te hebben die op meerdere vlakken kan worden ingezet? Met de Festool OF 1010 bovenfrees haalt de vakman een echte allrounder in huis. Groeffrezen, afkanten, sponningen maken of profileren, met de OF 1010 kan dat allemaal. Dankzij de tot op 0,1 mm nauwkeurige freesdiepte instelling en de MMC-elektronica voor materiaalgericht werken en temperatuurbewaking kan er met een maximale precisie gefreesd worden. De snelrem zorgt voor een optimale veiligheid en brengt wanneer nodig de bovenfrees in een fractie van een seconde tot stilstand. De OF 1010 is een lichte, compacte machine met een freesdiepte instelling tot 55 mm. De handgreep laat veilig frezen van randen, zwaluwstaartverbindingen en cirkels toe met één of twee handen.

De Festool bovenfrees OF 1010.

 

De perfecte kant vindt zijn oorsprong hier

De Festool CONTURO is voor de vakman hét begin van de perfecte kant. Door de veelzijdige en eenvoudige bediening is de CONTURO KA 65 onmisbaar bij het bewerken van zeer smalle of grote werkstukken en aparte vormstukken. Ook het afkanten van werkstukken of meubeldelen die in kleine series geproduceerd worden gaat perfect met deze machine.

Met gemak kunnen er klassieke meubelranden of complexe vormstukken met bolle of holle rondingen gemaakt worden. Voor kantafwerkingen van hout, melamine of kunststof, bij variabele kanthoogtes tot 65 mm en materiaaldiktes tot 3 mm.

Dankzij het gepatenteerde patroonlijmsysteem kan er efficiënt, eenvoudig en schoon gewerkt worden en kunnen er snelle kleurwisselingen plaatsvinden. De exacte lijmdosering zorgt daarbij voor perfecte naadverbindingen met een hoge hechting. Het schone sproeisysteem voorkomt reinigingskosten, de geringe verwarming van het machinehuis garandeert veilig werken.

Voor alle machines geldt dezelfde service

Investeren in Festool machines is veilig investeren. Na registratie voor de FESTOOL SERVICE is de machine drie jaar beschermd tegen extra kosten. Onder de service vallen onder andere een gratis volledige reparatieservice, 3 jaar lang garantie, ook op slijtageonderdelen zoals lagers en accu’s, bescherming van kosten in geval van diefstal en 15 dagen uittesten met een ‘niet-goed-geld-terug’ garantie. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.