Platform voor de interieurbouwbranche
Terug naar overzicht

Sherwin-Williams Benelux

Sherwin-Williams is een hoofdrolspeler in de globale coatingsindustrie. Dit zorgt ervoor dat wij een enorm draagvlak hebben op gebied van vakkennis en ervaring binnen onze groep. Tel daarbij het uitgebreide gamma aan producten dat Sherwin-Williams te bieden heeft en u kunt er zeker van zijn dat wij voor elk verzoek een vlotte oplossing voorhanden hebben.

Wat coatings betreft heeft elk land zijn unieke marktvereisten. Zweden heeft bijvoorbeeld nood aan coatings voor grenen gevelbekleding. Deze coatings moeten kunnen weerstaan aan het harde en wisselvallige klimaat alsook de knoopvergelingen van noestrijke grenen verhinderen. Reeds heel wat van onze Nederlandse en Belgische klanten gebruiken exterieurproducten waarin deze Zweedse knowhow verwerkt zit. Onze kennis van houtbeitsen is dan weer afkomstig uit Duitsland waar ons ARTI-merk destijds de allereerste beitsen ontwikkelde. Alle Sherwin-Williams producten bezitten een rijke geschiedenis aan vakmanschap.

Ons labo in de Benelux is gespecialiseerd in het personaliseren van uw afwerkingsvereisten. Wij ontwikkelen uw coating naar de gewenste kleur en glansgraad met de nodige fysische en chemische resistentie. Wij verzekeren een optimale hechting op verschillende substraten zoals hout, glas, metaal en plastic. Ook het dekkingsvermogen van onze pigmentlakken is werkelijk top doordat we er voor zorgen dat iedere lak een optimale pigmentatie heeft. Ook houtbeitsen worden naar kleur en algemeen effect aangepast, zowel op waterbasis als solventbasis. Effectlakken zoals metallics, betonlook, spiegeleffecten, craquelures, verouderingseffecten, etc. stemmen we uiteraard ook af naar uw noden.

U en uw bedrijf kunnen tevens beroep doen op de vakkennis van onze verkopers. U bent altijd slechts een telefoontje verwijderd van het onmisbare advies en de nodige technische ondersteuning. Een team van bekwame professionals staat steeds paraat omdat wij weten hoe belangrijk het is dat u onmiddellijk geholpen wordt.

Neem contact op met ons en ontdek wat Sherwin-Williams voor u kan betekenen.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Lak & Beits Leverancier Adres Ambachtsweg 9
9820 Merelbeke
België
Telefoonnummer +32 9 252 43 64 E-mailadres SW.BENELUX@Sherwin.com Website Sherwin-Williams.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.