GN Kantentechniek

“Expert in kantenband, lijmen en deuvels”

Sinds 2013 zijn wij toeleverancier aan de hout- en plaatmaterialen verwerkende branche met als specialiteit oplossingen op gebied van kantenband, lijmen en deuvels.

Enkel aan zakelijke opdrachtgevers geven wij advies op maat en ondersteuning met een totaalpakket van kant- en klare of maatwerk producten. Technische kennis, een uitgebreid voorraadsysteem en de juiste logistieke oplossingen dragen zorg voor snelle en correcte betrouwbare dienstverlening aan een uitgebreide afnemersgroep.

Onze toeleveranciers resp. partnerbedrijven zijn zorgvuldig geselecteerd waarbij de focus ligt op kwaliteitsbewaking, een perfecte service en een betrouwbare relatie op lange termijn.

Niet alleen worden producten geleverd. Meedenken met de klant, samen oplossingen zoeken, het aanbieden van technische ondersteuning en flexibele dienstverlening vormen de basis voor een goede langdurige samenwerking.

U bent verzekerd van een toeleverancier waarop u elke dag kunt rekenen. Vele afnemers hebben inmiddels hun weg naar ons weten te vinden en zijn actief in o.a. meubel- en interieurbouw, standbouw, retail inrichting, badkamer- en keukenbouw, scheepsbetimmering, aftimmerbedrijven, trappenbouw, beroepsopleidingen en andere toeleveranciers in de interieurbouwbranche.

Leveringsprogramma:

 • Kantenband: ABS, Fineerkanten, Melamine,
 • Lijmen: smeltlijmen hout- en constructielijmen, contactlijmen, laklijm, montagelijmen, parket- en vloerlijmen, houtvulmiddelen
 • Deuvels en stokken, gerild en glad (FSC®)
 • Verbindingsplaatjes, Lamello P-System, OVVO clips
 • Schuurmaterialen: schuurrollen, korte en lange schuurbanden, breedbanden, stroken, vellen, schijven
 • Antihecht- en Reinigingsmiddelen: voor manuele verwerking of voor kantenaanlijmmachines
 • Werkplaats benodigdheden: lijmpistolen, lijmdrukvaten, lijmflessen, lijmrollers
 • Kantenaanlijmmachines: nieuw en gebruikt

GN Kantentechniek

Bezoekadres:
Venloseweg 70F
5961 JD Horst
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Venloseweg 70F, 5961 JD Horst
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)