Dekker Zevenhuizen

Dekker levert maatwerk met een perfecte afwerking als het gaat om maatwerkbladen voor onder andere keuken en badkamer. Daarnaast levert Dekker aanverwante producten zoals kranen en  spoelbakken. Voortdurend worden nieuwe producten ontwikkeld die het interieur een heel eigen gezicht geven. Dekker Zevenhuizen is daarom de perfecte partner voor architecten en interieurdesigners bij de realisatie van speciale projecten zoals hotels, kantoorinrichting, ziekenhuizen en woonprojecten.

Materialen en collectie

Het aanbod van bladmaterialen is breed, en omvat TopLaminaat®Greengridz®TopCore®Fenix NTM, graniet, Evora Quartz (composietsteen), Evora Ceramics, glas, rvs, massief hout en Corian. Naast dit maatwerk biedt Dekker ook een uitgebreid assortiment keuken- en badkameraccessoires van zowel de bekende A-merken als eigen merken zoals Lanesto® en Qisani®. Ze onderscheiden we ons sterk in kwaliteit en design.

Over Dekker

Dekker Zevenhuizen is opgericht in 1930 en al jarenlang toonaangevend in de Nederlandse woonmarkt. Als familiebedrijf zijn wij gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen voor de keuken en badkamer.

Kijk voor meer informatie op www.dekkerzevenhuizen.nl

Dekker Zevenhuizen

Bezoekadres:
Nijverheidscentrum 2
2761 JP Zevenhuizen
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Nijverheidscentrum 2, 2761 JP Zevenhuizen
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)
×

Stel een vraag aan Dekker Zevenhuizen

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bedankt voor uw vraag, uw vraag is verzonden naar Dekker Zevenhuizen. Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van uw vraag, probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
IMS Werkendam BV