Platform voor de interieurbouwbranche
Terug naar overzicht

TOPSOLID Belgium

TOPSOLID is wereldleider in de ontwikkeling en implementatie van CAD/CAM pakketten. Hoewel aanwezig in verschillende industrieën, is de houtsector al jaren een belangrijke pijler binnen TopSolid.

De software TopSolid’Wood wordt verdeeld en ondersteund door ons TOPSOLID Belgium team. De aankoop van TopSolid is namelijk niet het einde van onze samenwerking. We willen dat al onze klanten optimaal gebruik kunnen maken van onze oplossingen en zetten daarom in op  een langdurige samenwerking. Bij ons kan je steeds rekenen op een degelijke ondersteuning, kwaliteitsvolle opleidingen en  dat allemaal met de bijbehorende (glim)lach.

Het team

Onze twee zaakvoerders, Pieter Cornelis en Kurt Neuckermans, combineren het beste uit twee werelden:

  • Pieter als ingenieur met meer dan 15 jaar ervaring met verschillende CAD/CAM pakketten. CNC machines aansturen is zijn specialiteit!
  • Kurt als bekwame interieurbouwer, van CNC operator tot werkvoorbereider. Door zijn jarenlange ervaring in de praktijk weet hij waar de echte voordelen liggen van CAD/CAM.

Ons 10-koppig team bestaat verder uit een mix van gemotiveerde mensen van zowel binnen als buiten de sector. Naast kennis van TopSolid en de houtindustrie staat communicatie bij ons centraal. We helpen de klant met het bereiken van zijn doelen ook voorbij onze software.

Het product

TopSolid’Wood is het enige geïntegreerde CAD/CAM software pakket dat speciaal ontwikkeld werd voor de behoeften van de houtindustrie. Deze open 3D software geeft een ongelimiteerde vrijheid, niet enkel vormelijk, maar TopSolid’Wood is ook uniek omdat het pakket toelaat om de meest diverse materialen te gebruiken, wat in de hedendaagse interieurbouw de norm geworden is. Daarnaast volgt uit het 3D ontwerp naadloos de aansturing van uw productie. De parametrisatie en associativiteit van TopSolid’Wood maken het mogelijk om het beste te halen uit uw dagelijkse werk.

Wij bouwden binnen TopSolid’wood een bibliotheek om onze klanten een snelle opstart te garanderen: getest en op maat van de moderne interieurbouwer.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Software/diensten Adres Ternatstraat 4
1742 Ternat
België
Telefoonnummer +32 2 582 72 64 E-mailadres info@topsolid.be Website topsolid.be/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.