Ook adverteren op binnenwerk-online.nl? Neem hier contact op met onze bladmanager.
+31 495 45 00 95 Meld mijn bedrijf gratis aan
Terug naar overzicht

Proteus Systems

Ontwikkelt u maatwerk meubels of interieurs op aanvraag van de klant? Dan doorloopt u diverse bedrijfsprocessen. Een goede projectadministratie is hierbij van groot belang, want geen enkel project is standaard. Proteus Systems biedt een volledig geïntegreerde ERP-softwareoplossing voor onder meer relatiebeheer, calculatie, verkoop, inkoop, werkvoorbereiding, planning, projectadministratie en financiële administratie.

Een database
De software bestaat uit verschillende modules die direct met elkaar communiceren. Het systeem beschikt over één enkele database, waardoor u gegevens maar één keer hoeft in te voeren. Het werken met allerlei verschillende documenten en systemen is daarmee verleden tijd. U vermindert hierdoor de kans op fouten en werkt vele malen efficiënter. Kortom, een sterke grip op alle verschillende processen.

Geautomatiseerde bedrijfsprocessen
Het Proteus ERP-pakket is ontwikkeld in nauwe samenwerking met interieurbouwers. Het pakket ondersteunt u in al uw bedrijfsprocessen door deze te automatiseren en met elkaar te verbinden, zodat u zo efficiënt mogelijk kunt werken.

imos iX
Behalve ERP-software biedt Proteus meer softwareproducten aan. Ontwerpt u complete interieurs of individuele meubels, dan is imos iX 3D CAD/CAM de oplossing voor u. Met deze oplossing construeert en visualiseert u meubels, fabriceert u werktekeningen en stuklijsten en stuurt u direct uw CNC-machine aan. Een efficiëntere meubelproductie, van ontwerp tot en met productie.

Alphacam
Alphacam biedt u de beste ondersteuning voor uw productie. De CAM-software vereenvoudigt de stap van ontwerp naar productie en is gericht op de aansturing van eenvoudige tot complexe 3-, 4- en 5-assige bewerkingen op CNC-machines. Met Alphacam kunt u rekenen op een maximale productiviteit, betrouwbaarheid én flexibiliteit.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Fokkerstraat 31
3905 KV Veenendaal
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)418 655200 E-mailadres info@proteus.nl Website proteus.nl

kaart

Gerelateerde artikelen