Platform voor de interieurbouwbranche
Terug naar overzicht

Printerior BV

Printerior is een innovatief bedrijf gespecialiseerd in reliëfprinting van interieurelementen. Met een passie voor het transformeren van ruimtes, bieden wij unieke oplossingen die een tastbare dimensie toevoegen aan interieurontwerpen.

Onze geavanceerde reliëfprinttechnologie stelt ons in staat om verbluffende texturen en details te creëren op verschillende oppervlakken, zoals glas in lood, wandpanelen, deurdecoraties en meubelstukken.

Bij Printerior streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van op maat gemaakte, artistieke ontwerpen die zowel esthetisch als functioneel zijn. Onze getalenteerde professionals werken nauw samen met klanten om hun ideeën te begrijpen en deze om te zetten in hoogwaardige reliëfprints die de sfeer van elke ruimte verbeteren.

Kwaliteit en innovatie staan centraal in ons bedrijfsbeleid. We gebruiken duurzame materialen en geavanceerde technologieën om producten van de hoogste kwaliteit te leveren die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Samen met ons zusterbedrijf IMS Werkendam verzorgen wij de perfecte afwerking van elk oppervlak. Printerior is trots op het leveren van onderscheidende interieuroplossingen die niet alleen de zintuigen prikkelen, maar ook een blijvende indruk achterlaten.

algemene informatie

Services Reliëfprinting Adres Beatrixhaven 25B
4251 NK Werkendam
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)183 505229 E-mailadres info@printerior.nl Website thesurfaceprofessionals.nl/

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.