Platform voor de interieurbouwbranche
Terug naar overzicht

Polyrey

Al meer dan 50 jaar produceert Polyrey hogedruk laminaat en decoratief plaatmateriaal voor interieur- en designtoepassingen voor zowel privé als publieke ruimtes.

Polyrey hogedruk laminaat (HPL) bestaat uit verschillende lagen kraftpapier en decoratief papier doordrenkt met thermohardende hars. De combinatie van hitte (150°C) en hoge druk (75kg/cm2) resulteert in een product met uitstekende technische eigenschappen :
• uitstekende weerstand tegen schokken en krassen
• hoge duurzaamheid en levensduur
• makkelijk in gebruik en onderhoudsvriendelijk
• een ruime keuze aan decoren en oppervlaktestructuren
• conform verschillende milieunormen

Naast hogedruk laminaat, biedt Polyrey eveneens volgende producten aan :
• gemelamineerde panelen (Panoprey)
• massieve HPL (Compact Reysipur)
• HPL verlijmd op drager (Polyprey)

De bescherming van ons leefmilieu is een prioriteit voor Polyrey. Daarom heeft Polyrey ingezet om het FSC label te behalen voor haar HPL, dit geldt voor het merendeel van de decoren. Het FSC certificaat bevestigt dat het hout gebruikt voor de Polyrey producten afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Polyrey bezit eveneens het PEFC label voor haar beide productiesites. Dit certificaat geldt voor alle panelen geproduceerd door Polyrey.
Daarnaast was Polyrey één van de eerste hogedruk laminaat producenten die het ISO 140001 Environment Management System certificaat behaalde.

Evenredig met de bescherming van ons leefmilieu, innoveert Polyrey om eveneens bij te dragen aan de volksgezondheid. Hygiëne is een belangrijk thema voor elke publieke ruimte. De Polyrey HPL en Compact panelen zijn voorzien van een antibacteriële behandeling met Sanitized® zilverionen wat voor elk type interieurinrichting een verhoogde

bescherming tegen bacteriën biedt. Dit initiatief strookt met het beleid van Polyrey om blijvend bij te dragen tot een gezonde en veilige leefomgeving en hierbij verder te gaan dan datgene wat wettelijk verplicht is. Dit biocidenadditief werd geïntegreerd in het materiaal om antibacteriële bescherming te bieden gedurende de totale levensduur van het product. De zilverionen neutraliseren bacteriën en voorkomen zo de celindeling waardoor het risico op besmetting gereduceerd wordt. Met de Sanitized® antibacteriële behandeling worden meer dan 99.9% van de bacteriën vernietigd is slechts 24 uur. Deze antibacteriële eigenschap is een standaard eigenschap voor alle Polyrey HPL en Compact panelen.

Polyrey biedt 3 expertises aan aan zijn klanten om hen elke dag te ondersteunen in de ontwikkeling en groei van hun business :
• technische innovatie : innovatieve, decoratieve en milieubewuste oplossingen voor publieke, commerciële en privésectoren in heel Europa
• creativiteit en design : een uitgebreid aanbod aan decoren en oppervlaktestructuren die door architecten en interieurdesigners erkend worden en daarom graag worden gebruikt tijdens de ontwerpfase
• service op maat : producten van een hoge kwaliteit en diensten aangepast aan de behoeften van de verdelers en industriële klanten.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Decoratief plaatmateriaal Telefoonnummer +31 (0)20 708 31 31 E-mailadres polyrey.benelux@polyrey.com Website nl.polyrey.com

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.