Platform voor de interieurbouwbranche
Terug naar overzicht

IMS Werkendam BV

IMS Werkendam is één van de grootste meubelspuiterijen die Nederland te bieden heeft, en is al jarenlang gespecialiseerd in alle totaaloplossingen voor uw oppervlakte afwerking.

Als meubelspuiterij is IMS Werkendam gespecialiseerd in het spuiten van meubels, zoals kasten en keukens, maar ook in het spuiten van jachtmeubilair en interieur voor kantoorpanden en winkels.

Sinds 2009 is IMS Werkendam zichzelf nog specifieker gaan richten op spuitwerk in het luxe segment. Denk hierbij aan meubels voor jacht in- en exterieur wat doormiddel van vakmanschap op hoog ambachtelijk niveau wordt afgewerkt.

Ons productieproces is dermate efficiënt ingericht dat wij zowel de grote als de kleine projecten met het grootste gemak aankunnen. Zo verzorgen wij het spuiten van een enkel meubelstuk, maar ook projecten met een omvang van bijvoorbeeld 5000 meter spuitwerk.

IMS Werkendam profileert zichzelf als de ‘The Surface Professionals’ en het is dan ook ons doel om U te kunnen helpen aan de meest gevarieerde oppervlakte afwerking.

Wij specialiseren onszelf mee met de populaire afwerkingen en trends van nu, zoals beton ciré en metal spray, maar ook voor behang, polyurea, en poedercoat kunt u bij ons terecht.

Bent u op zoek naar een totaaloplossing voor uw project? Informeer naar de mogelijkheden bij ‘The Surface Professionals’!

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Meubelspuiterij Adres Beatrixhaven 25B
4251 NK Werkendam
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)183 505229 E-mailadres info@ims-werkendam.nl Website ims-werkendam.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.